Friday, January 22, 2010

Mr. Nuffnang


Assalamualaikum w.b.t

Dah lama gua tak check encik nuffnang. Buat tak tau je kat dia. Huhu ~ Tadi baru terasa nak check. Sebenarnya tak la se'excited' sangat sehingga aku check tadi. Eh biar betul earnings aku naik dengan begitu mendadak. Hoho ~

Eh tak bermaksud nak bangga or apa-apa. Saja la bagitau kat sini. Berapa ringgit? Eh tak la banyak sangat. Boleh la setakat nak beli pendrive 8GB tu. Tak dapat menandingi mereka yang terdahulu yang dah 'husler' dalam dunia nuffnang ni.

Oh terima kasih la kepada mereka yang mengklik dan sudi menjengah ke blogku. Baca juga ya blogku yang hampagas ni. Huhu ~ Xiexie!

Sebenarnya bukan entri ni gua nak publish dulu. Tapi tergatal tangan plak nak menaip ni. Aduyai ~ Eh gua memang tak sangka my previous entry 'Aku Nekad' paling dapat sambutan. ( Ceh angkat bakul sendiri la pulak ). Okey minta maaf. Tengok je la gambar kat bawah ni.



Bursa sahamku mula-mula mengalami penurunan dan tetiba naik mencacak. Aduyai ~ 348 orang visitors. Oh tidak aku menyangka. Thanks ya kalian.


Okey dah. Sebelum tu nak bagitau siap-siap the next entri aku nak bawak para pembaca berfikir. So prepare ye. Adei ~ Ingat kamu tu lecture ke nak suruh-suruh orang. Okey baiklah. Ops sesiapa yang belum tengok blog bisnes gua dan kakak gua silalah berbuat demikian di :

bisnes gua
bisnes kakak gua

Kalau berminat konteklah ( YM ) saya okey. Itu sahaja. Wassalam ~



p/s --> Tips untuk nuffnang : Buat tak tau je. Tak yah dok check selalu. Musti naiklah. Selamat Mencoba!

32 comments:

ijad said...

selamat tahun baru

hami asraff said...

ijad --> ( macam lari topik je ) okey selamat tahun baru :-)

nursarah said...

blog ko dah makin maju nih...tahniah!

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

wah tahniah2,,

mengenaldiri said...

Assalamualaikum..

maafla klu nak menyampuk jap..
ana ni baru lagi dlm dunia blog ni..
bl sdare ckp psl nuffnang ni, mcm terkebil2 jap..
"ape bende la mende ni ek??"

mm, klu x susakan, leh x terangkan ckit psl nuffnang ni..

syukran =)

~ana SoLehah~ said...

^^Hati2 ngn nuFFnang..

skadar nasihat..

ery said...

tahniah yer...

hanismalik said...

ok...aku akan promote blog ko lg kt bloggers...
Hehe...mcm besar sgt jasa aku slma nih...

hami asraff said...

nursarah --> thanks :-)

Zikr the Jalanan Sepi Perantau --> thanks juga :-)

mengenaldiri --> waalaikumussalam. nuffnang ialah sistem menjana kewangan melalui blog. it called pay perclick. sesiapa yang klik iklan kat blog kita, maka kita dapatlah hasilnya. begitu la kot. maen hentam je. sapa yang tahu sila menambah.

~ana SoLehah~ --> ada sesuatu yang saya tidak tahu awak tahu? kalau tahu silalah emel kepada saya ya. hami_asraff@yahoo.com

ery --> thanks lagi :-)

hanismalik --> huh?! ko promote blog aku? thanks la weh. blog yang jampes ni pun ko nak promote ek

otak ketat said...

woww. bila dah cashout bitaw eh. ahha.

911 said...

wah... tahniah bro :)

saya_arief said...

tahniah bro..keep it up..

misz_nierah said...

wooooo...jelesnya saye!!!!!!!!!!!!!!!!!

Che Li said...

tahniah la...aku lak jeles kat ko..hihikk sebab masih merangkak..

neem said...

testingg

nenananie™ said...

testing2..hahha!!~
upah..

hami asraff said...

otak ketat --> okey kamu orang pertama aku bagitau. hehe ~

911 --> tq2!

saya_arief --> tq jugak!

misz_nierah --> tak payah jeles. rezeki masing-masing.

Che Li --> aku pun masih merangkak lagi :-)

hami asraff said...

neem, nenananie™ --> tq for the testing. upah? ( erk buat tak dengar )

violetless said...

berapa juta da wak??heheh...

Amirah Rashid said...

1 klik brp dpt eh?
hee
jz nk tau
cz sy xde nuff nuff ni :D

pudding pie said...

mcm byk je tu
hehehe

bagusla..bleh belanja

'AQILAH said...

tips tuh...ok, tak nak tengok dah..:)

Penawar said...

nth pape komen ijat 2..hak555...(t'guling);p

emmm...pok cik kayo la mr blogger oii..jgn lpa blnja ek...dekat je ni..heh3..

♥ nana i am ♥ said...

gud luck!
>.<

hami asraff said...

violetless --> baru ada 43 juta je. ahaks!

Amirah Rashid --> 0.25 sen kot.

pudding pie --> hiuh request ni paling banyak ni.

'AQILAH --> okey, gud2! *thumbsup*

Penawar --> Lalalala ~ ( komen kamu saya tak baca ) hihi ~

Penawar said...

hek elehh...dengki tul...;p hak333...

Akeji Hiroshi (formerly known as Mr. Ajai) said...

haha, aku punya seringgit pun belum sampai.

tapi aku bukan mencarik duit. aku gunakan nuffnang untuk mengkaji keyword2 yg digunakan utk menjengah ke blog aku.

sebagai contoh "kisah seks cikgu horhayati"

kejadahlah weihhh!!!!

hami asraff said...

Akeji Hiroshi (formerly known as Mr. Ajai) --> ko ni memang lawak gila okey. aku belum sempat menerjah blog ko lagi. sori beb!

maisyara pot! pot! said...

bnyk yeaa visitor?! ngee..^^

mai yea bwu nk naik 20 :)

Fatimah Az-Zahrah said...

dulu saya ada nuffnang ni. then bila sedar dia iklankan iklan produk israel dan hiburan menjadikan sy tak jadi teruskn menjana duit dgn nuffnang ni. anyone can give comment about this? mungkin sy masih x bp jelas atau btl ke tindakan sy.

Fatimah Az-Zahrah said...

dulu saya ada nuffnang ni. then bila sedar dia iklankan iklan produk israel dan hiburan menjadikan sy tak jadi teruskn menjana duit dgn nuffnang ni. anyone can give comment about this? mungkin sy masih x bp jelas atau btl ke tindakan sy.

Tn.Punya said...

takpe pelan2 kayuh bro..dulu aku pon sikit je UV tu..tak sampai 10 pon sehari..tapi lepas hampir setahun dah mula sampai 1K UV sehari sekarang..