Wednesday, January 13, 2010

Layan Dulu


Assalamualaikum w.b.t

Sementara bahang-bahang masih terasa ni, saya atau aku ingin berkongsi sesuatu dengan pembaca semua. Anda pasti terkejut apabila membaca artikel yang bakal aku suruh korang baca ni. Caranya mudah sahaja. Ikuti langkah-langkah di bawah ini :

  1. Anda hanya perlu meluangkan masa 5 minit sahaja ( bergantung kepada kepantasan anda membaca )
  2. Sila klik artikel ini. [link]
  3. Baca, kaji dan nilai sendiri.
Dah habis baca jom layan video di bawah. Pergh gua memang respek gila kat mamat ni. Bukan setakat respek, spek gua pun gua boleh bagi ( ayat saiful apek ). Eh gua sebut mamat ke? Macam pernah dengar nama tu. Ahaks ~



p/s --> Satu-satunya entri gua yang paling pendek.
p/s/s --> Kalau sudi silalah menjengah ke blog bisnes gua. Klik di sini

Wassalam ~

15 comments:

pudding pie said...

terkejut sgt!!

tapi bagus la pendedahan ni
menyedarkan org ramai

Akeji Hiroshi (formerly known as Mr. Ajai) said...

haha. siot jek beatbox tuh. boleh buat double bunyik.

pasal freemason tu. aku tatau laa nak cakap apa. mmg kita dah tau dajjal akan tiba. cuma kita takleh nak teka bila masanya.

it's inevitable.

dan utk aku mengkaji dgn kadar obsesi berlebihan, entah laa. aku tak mahu.

kita kene igt mata kita tetap ada unsur scotoma. aku takut kita hanya melihat pada benda yang kita nak tgk semata2.

sedangkan bagi aku (bagi aku laa) byk lagi perkara lain yang aku perlu belajar dan dalami sebelum tiba hari penghisaban nanti.

weh ko tipu. aku baca lebih 5 minit okeh. ye laa mmg aku slow reader. atau mungkin dah mula start obses juga.

huhu.

FaizalSulaiman said...

kawe rasa, kawe kenal le demo neh.hihi..kecik kan dunia neh;)

'AQILAH said...

faizalsulaiman kenal kamu...wow...:) ok memang pendek entri kali ni

Penawar said...

subhanallah....sy xtgk AJL so mmg xtau pape...pape pn,tq coz knlkn 1 lg blog yg menarik...he3...

nice 2 meet u...

Nurul Harun said...

dh baca entri tersebut.
adeh.

hami asraff said...

pudding pie --> baguslah kalau dapat sedarkan orang ramai. tetapi takut orang just tengok je.

FaizalSulaiman said...

hami--)dulu demo penah blaja kat uitm penang kan?

hami asraff said...

Akeji Hiroshi (formerly known as Mr. Ajai) --> haha ~ sempoikan mamat tu. hemm, that is why aku tak nak komen lebih-lebih pasal ni. aku dah baca banyak pasal 'WAKE UP PROJECT! DAJJAL HAS ARRIVED'. video dia pun aku ada yang dah tengok. aku dah post isu ni sebelum ni. tapi kurang dapat feedback. it's okay. biasalah kadang-kadang kita ingin mencari kebenaran tetapi usahanya tiada. nak jadi depan mata or alami sendiri baru nak percaya. so jawapan aku TERPULANG kepada individu itu sendiri. ok then. aku bagi sekali lagi website ni. kau bacalah sampai habis. memang artikel ni panjang. untuk mereka yang lain yang membaca komen ini pun disarankan untuk membacanya. lakukannya demi ALLAH SWT. Wallahu'alam.

url : http://umplife.bestdiscussion.net/islamic-section-f46/wake-up-project-dajjal-has-arrived-t1099.htm?sid=b8df2e795f3ca9d5fe6157d8bb39a3b6

hami asraff said...

FaizalSulaiman --> kenal aku? eh aku tak kenal kamu pun. pastu menjawab balik soalan kau. 'yup, dulu kawe study kat uitm penang' ( eh terkeluar sleng kelate )

hami asraff said...

'AQILAH --> eh kedengaran bunyi mengagumkan. huhu ~

hami asraff said...

Penawar --> bagus la kalau tak tengok. hanya ingin berkongsi sesuatu dengan para pembaca.

hami asraff said...

Nurul Harun --> baguslah kalau dah baca. now kaji dan nilai sendiri ya.

kawie2020 said...

bagus utk sedarkan kawan2 yg terleka...

Arra JaSmY said...

salam..
thanks,da singgah ke entry yg di suruh..

skang entry2 tuh dah terkesan di haty..subhanALLAH..x pernah terfikir lgsng hal2 macam tuh..

thanks hami..:)