Good Drawing

by - January 09, 2010

Assalamualaikum w.b.t

Entri kali ni bersifat santai. Memberi peluang aku mengarang untuk next entri :-) Sebelum ni aku ada post entri mengenai awesome sketches. Kali ini pula good drawing. Bunyi macam sama je kan? Tapi cuba klik pada gambar untuk paparan lebih besar dan cuba amati gambar-gambar ini. Anda pasti kagum. Oh aku telah kagum. Okey, dipersilakan kagum.



Ruang tamu



Ruang tamu juga



Ruang legar kot



Meja makan



Bilik tidur

p/s --> Siapalah yang bersusah payah lukis ni. Tapi apa pun orang yang lukis tu memang terer.


You May Also Like

14 comments

  1. KAGUM... < ; )

    mcm mana buat tue? guna software ape?

    ReplyDelete
  2. kalau ku lukis, entah jadi apa agaknya :)

    ReplyDelete
  3. tulisan yg dijadikan lukisan.hoho
    memg kagum..nk try buatlah.huhu

    ReplyDelete
  4. subhanallah. very creative. high imagination with using abjad as its abstract. cool.

    ReplyDelete
  5. wahh...melukis dgn tulisan...
    mengagumkan..

    ReplyDelete
  6. e. indah --> eh bukan saya buat tu. saya dapat emel dari seorang rakan je. berkongsi di sini.

    ReplyDelete
  7. 'AQILAH --> hehe ~ try dulu baru tahu

    ReplyDelete
  8. khairiyah --> oh kagum jua dirimu ya. hehe ~

    ReplyDelete
  9. Fatimah Az-Zahrah --> yeah rite! dets really cool!

    ReplyDelete
  10. syafawani --> perkataan itu dilukis mngikut objek tersebut. mmg sempoi!

    ReplyDelete
  11. die gnakn otak knan je ke @ ke 2-2 otak kri n knan ek???tp plukis ni mmg kreatif sgt3... ;p

    ReplyDelete
  12. skill photoshop jer (mungkin) ..

    ReplyDelete

Setiap komen anda akan diapprove dengan senyuman :)