Saturday, January 9, 2010

Good Drawing

Assalamualaikum w.b.t

Entri kali ni bersifat santai. Memberi peluang aku mengarang untuk next entri :-) Sebelum ni aku ada post entri mengenai awesome sketches. Kali ini pula good drawing. Bunyi macam sama je kan? Tapi cuba klik pada gambar untuk paparan lebih besar dan cuba amati gambar-gambar ini. Anda pasti kagum. Oh aku telah kagum. Okey, dipersilakan kagum.



Ruang tamu



Ruang tamu juga



Ruang legar kot



Meja makan



Bilik tidur

p/s --> Siapalah yang bersusah payah lukis ni. Tapi apa pun orang yang lukis tu memang terer.


14 comments:

e. indah said...

KAGUM... < ; )

mcm mana buat tue? guna software ape?

'AQILAH said...

kalau ku lukis, entah jadi apa agaknya :)

khairiyah said...

tulisan yg dijadikan lukisan.hoho
memg kagum..nk try buatlah.huhu

Fatimah Az-Zahrah said...

subhanallah. very creative. high imagination with using abjad as its abstract. cool.

kupu-kupu_cinta said...

wahh...melukis dgn tulisan...
mengagumkan..

syafawani said...

waaa..perkataan ja?bes3..

hami asraff said...

e. indah --> eh bukan saya buat tu. saya dapat emel dari seorang rakan je. berkongsi di sini.

hami asraff said...

'AQILAH --> hehe ~ try dulu baru tahu

hami asraff said...

khairiyah --> oh kagum jua dirimu ya. hehe ~

hami asraff said...

Fatimah Az-Zahrah --> yeah rite! dets really cool!

hami asraff said...

kupu-kupu_cinta --> me too :-)

hami asraff said...

syafawani --> perkataan itu dilukis mngikut objek tersebut. mmg sempoi!

Penawar said...

die gnakn otak knan je ke @ ke 2-2 otak kri n knan ek???tp plukis ni mmg kreatif sgt3... ;p

Eldy said...

skill photoshop jer (mungkin) ..