Gambar Baby Yang Telah Di Make Overkan

Assalamualaikum w.b.t

Okey, tinggalkan cerita hantu. Now beralih pada gambar-gambar yang akan aku tampilkan. Dapat emel ni dah lama dah dari seorang rakan. Tapi hari ni baru menggataikan diri nak publish.

Mungkin ada yang pernah tengok. Sebenarnya tengah bosan. Dan bukan entri ni sepatutnya nak publish dulu. Tak apa la, acara selingan lagi. Sapa punya kerja pun aku tak tau la. Tapi cute juga baby-baby ni setelah di make overkan.

So jom tengok gambar-gambar kat bawah ni.

















Itu sahaja. Adakah baby anda ada dalam gambar di atas? Hoho ~

Wassalam ~

Comments

joegrimjow said…
kekeke
bg kat eica tgok
konpem die suke
haha
Hami Asraff said…
Emora Valeria --> Betoi2. Cute.
Hami Asraff said…
joegrimjow --> adik eica silent reader je kat blog aku ni. hehe ~
momoko-chan87 said…
cute sgt, cam anak patung..but raseny org yg hntr gmbr ni cm guna photo editing software jer utk makeup baby tuh..hee~
he3... comei btoi...
ni 1st time nengok bby rambut cam gini hahaha
omg...chumel and sangat2 adorable..

saya harap baby secomel bayi tu...

tak sabar nak kawin..

**tibe2 jadi gedik..

maap.. :)
adikeica said…
OMG!!!!

Ni mesti kije org2 korea..sbb baby sume mata sepet~

siannya dowang di make up sebegitu rupa..hehe..

baby gumuks2! comelll
Hami Asraff said…
momoko-chan87 --> First time tengok pun ingat anak patung. Hehe ~ :)
Hami Asraff said…
Teratak Adinda Najieya --> Hahaha ~ Sapa punya keja kan?
Hami Asraff said…
Mimie.Candy Cane --> Amboi, cepat2 kawin la ye. Ahaks ~
Hami Asraff said…
adikeica --> Betol kata Joe, anda sangat teruja. Hehe ~
Miss Lula said…
lebih suka yang original look.. lagi sweet manja and teruja.. (:
Adam said…
ahahaha...comellll
pic paling atas n paling last paling cute n smart! sangat comel!
DILA is AZIE said…
bg dila, sume baby tuh lebih comel sebelum make over. hehe. tp diaorg sume mmg comel pon. :)
sayaBerd said…
gua lyn gak brader ngn gmbar2 ni.
wakaka
hans said…
aku lebih suka pic baby yg asli
TeacherNunu said…
kelaka pulak nengok baby yg dah dimakeover.tapi rasa rasa most of the babies tu macam org jepun ajee ..hehehe
alalalala..
tomey..tomey..tomey..
erm..betul2 ke ni..x caye je,huhu

anak sapa la ni..ala2 patung je muka dorg..

tapi nk tny..sume ni baby girl ke?ana musykil sorang dua yg mcm lelaki b4 makeover..sbb rmbut pendek kan..hahaha..

dalam sume2 ni..part paling best tang mata tu..sume mata menggoda je..huhu
Mak Long Cyber said…
Alamak, buruk la plak bile baby kene
make up. Yang ori punya da cantik.
miss bla bla said…
asal letak gmbr aku time2 kecik kat sini?
aftiey said…
gambar baby ? haha ! serupa macam dalam game ! adik saya main game tuu.
(:
eeeeeeeeeeee so cute !!!
hehehe...gmbrku bila nk make overkan hikhik
pudding pie said…
muka baby sebelah kanan nampak cam anak patung plak
hehehe
monica said…
comellaaa..hahahahaha..
bspotgurl said…
hehehe, kesian je kat baby nih.. anak sape yea.. comel
aNoZ said…
semua dah jadi mcm teddy bear dah. patung. haha
Aus said…
oit..
hahahaha..
mcm patung dah jadinya
hahahak..

da make up lagi lawa la..hahaha
Penawar said…
eee....eeehhhh...bby pn pkai cntct lens....mmukau g2...hak3333...nk amik sorg r...leh pluk2 cbb suma tembam2 blka...heh3...shomeinyaaaa.....;p
NADIRA SALIM said…
alala~~
comey nya baby2 ni..
:D
Zephyr said…
Erk scary pulak tengok, macam anak patung jer jadinya :)
ムゾンケ光 said…
Muka yang memang cute, jadi lebih cute... alololo cumeynye... ahahahaha
Ashraf Yusof said…
Sian dow budak ni di-edit. hehe. tapi tetap comel!
norfaridahanum said…
awfully cute!baru terlupa satu hari nk bukak blog awk dh terlepas satu entry yg kelakar gila siot!cis!
HaiDa HiDa said…
cutenyeee mcm anak patung lak.. :)
Cik Qemm said…
haha boleh pulak makeover baby ek.
:D

comel3
FaTiN said…
comelnye baby!
ni anak ko ker?
hikhik
haha kelakar mke2 baby tuh
anatayuni said…
comel abis lah...;)

Popular posts from this blog

Bolehkah Orang Melayu Yang Beragama Islam Bermain Nombor Ekor?

Terlalu Rindu Ayah. Hargai Ayah Anda Selagi Mereka Masih Ada.

Kita Tak Mampu Puaskan Hati Semua Orang. (Nukilan Di Malam Sepi)