Gambar Baby Yang Telah Di Make Overkan

by - February 16, 2010

Assalamualaikum w.b.t

Okey, tinggalkan cerita hantu. Now beralih pada gambar-gambar yang akan aku tampilkan. Dapat emel ni dah lama dah dari seorang rakan. Tapi hari ni baru menggataikan diri nak publish.

Mungkin ada yang pernah tengok. Sebenarnya tengah bosan. Dan bukan entri ni sepatutnya nak publish dulu. Tak apa la, acara selingan lagi. Sapa punya kerja pun aku tak tau la. Tapi cute juga baby-baby ni setelah di make overkan.

So jom tengok gambar-gambar kat bawah ni.

















Itu sahaja. Adakah baby anda ada dalam gambar di atas? Hoho ~

Wassalam ~

You May Also Like

43 comments