Gambar Baby Yang Telah Di Make Overkan

by - February 16, 2010

Assalamualaikum w.b.t

Okey, tinggalkan cerita hantu. Now beralih pada gambar-gambar yang akan aku tampilkan. Dapat emel ni dah lama dah dari seorang rakan. Tapi hari ni baru menggataikan diri nak publish.

Mungkin ada yang pernah tengok. Sebenarnya tengah bosan. Dan bukan entri ni sepatutnya nak publish dulu. Tak apa la, acara selingan lagi. Sapa punya kerja pun aku tak tau la. Tapi cute juga baby-baby ni setelah di make overkan.

So jom tengok gambar-gambar kat bawah ni.

















Itu sahaja. Adakah baby anda ada dalam gambar di atas? Hoho ~

Wassalam ~

You May Also Like

43 comments

  1. kekeke
    bg kat eica tgok
    konpem die suke
    haha

    ReplyDelete
  2. joegrimjow --> adik eica silent reader je kat blog aku ni. hehe ~

    ReplyDelete
  3. cute sgt, cam anak patung..but raseny org yg hntr gmbr ni cm guna photo editing software jer utk makeup baby tuh..hee~

    ReplyDelete
  4. he3... comei btoi...
    ni 1st time nengok bby rambut cam gini hahaha

    ReplyDelete
  5. omg...chumel and sangat2 adorable..

    saya harap baby secomel bayi tu...

    tak sabar nak kawin..

    **tibe2 jadi gedik..

    maap.. :)

    ReplyDelete
  6. OMG!!!!

    Ni mesti kije org2 korea..sbb baby sume mata sepet~

    siannya dowang di make up sebegitu rupa..hehe..

    baby gumuks2! comelll

    ReplyDelete
  7. momoko-chan87 --> First time tengok pun ingat anak patung. Hehe ~ :)

    ReplyDelete
  8. Teratak Adinda Najieya --> Hahaha ~ Sapa punya keja kan?

    ReplyDelete
  9. Mimie.Candy Cane --> Amboi, cepat2 kawin la ye. Ahaks ~

    ReplyDelete
  10. adikeica --> Betol kata Joe, anda sangat teruja. Hehe ~

    ReplyDelete
  11. lebih suka yang original look.. lagi sweet manja and teruja.. (:

    ReplyDelete
  12. pic paling atas n paling last paling cute n smart! sangat comel!

    ReplyDelete
  13. bg dila, sume baby tuh lebih comel sebelum make over. hehe. tp diaorg sume mmg comel pon. :)

    ReplyDelete
  14. gua lyn gak brader ngn gmbar2 ni.
    wakaka

    ReplyDelete
  15. aku lebih suka pic baby yg asli

    ReplyDelete
  16. kelaka pulak nengok baby yg dah dimakeover.tapi rasa rasa most of the babies tu macam org jepun ajee ..hehehe

    ReplyDelete
  17. erm..betul2 ke ni..x caye je,huhu

    anak sapa la ni..ala2 patung je muka dorg..

    tapi nk tny..sume ni baby girl ke?ana musykil sorang dua yg mcm lelaki b4 makeover..sbb rmbut pendek kan..hahaha..

    dalam sume2 ni..part paling best tang mata tu..sume mata menggoda je..huhu

    ReplyDelete
  18. Alamak, buruk la plak bile baby kene
    make up. Yang ori punya da cantik.

    ReplyDelete
  19. asal letak gmbr aku time2 kecik kat sini?

    ReplyDelete
  20. gambar baby ? haha ! serupa macam dalam game ! adik saya main game tuu.
    (:

    ReplyDelete
  21. eeeeeeeeeeee so cute !!!
    hehehe...gmbrku bila nk make overkan hikhik

    ReplyDelete
  22. muka baby sebelah kanan nampak cam anak patung plak
    hehehe

    ReplyDelete
  23. comellaaa..hahahahaha..

    ReplyDelete
  24. hehehe, kesian je kat baby nih.. anak sape yea.. comel

    ReplyDelete
  25. semua dah jadi mcm teddy bear dah. patung. haha

    ReplyDelete
  26. oit..
    hahahaha..
    mcm patung dah jadinya
    hahahak..

    da make up lagi lawa la..hahaha

    ReplyDelete
  27. eee....eeehhhh...bby pn pkai cntct lens....mmukau g2...hak3333...nk amik sorg r...leh pluk2 cbb suma tembam2 blka...heh3...shomeinyaaaa.....;p

    ReplyDelete
  28. Erk scary pulak tengok, macam anak patung jer jadinya :)

    ReplyDelete
  29. Muka yang memang cute, jadi lebih cute... alololo cumeynye... ahahahaha

    ReplyDelete
  30. Sian dow budak ni di-edit. hehe. tapi tetap comel!

    ReplyDelete
  31. awfully cute!baru terlupa satu hari nk bukak blog awk dh terlepas satu entry yg kelakar gila siot!cis!

    ReplyDelete
  32. cutenyeee mcm anak patung lak.. :)

    ReplyDelete
  33. haha boleh pulak makeover baby ek.
    :D

    comel3

    ReplyDelete
  34. comelnye baby!
    ni anak ko ker?
    hikhik

    ReplyDelete

Setiap komen anda akan diapprove dengan senyuman :)