Black And White Contest

by - September 05, 2010



Assalamualaikum w.b.t

Teringin nak masuk Contest. Memang aku seorang yang jarang masuk Contest. Setakat ini hanya ada satu sahaja iaitu CANDID PHOTO CONTEST. Tiada rezeki. Tak mengapa, janji mencuba. Ya tak?

Ini Contest kedua yang terasa ingin nak join. Tarikh tutup esok. Asyik dok pospone je. Contest yang simple, BLACK AND WHITE CONTEST. Hanya perlu meletakkan banner dan gambar hitam putih yang diinginkan.





Dan inilah gambar yang aku pertaruhkan.


Gambar ini ditangkap dekat air terjun apa entah, tak ingat. Ada la touch up sikit. Maka itulah hasil yang tak seberapa.

Dan aku nak tag :

1. ZARA
2. MUNSYI
3. TOM KURENO


Tak tau nak melalut apa. Nak tulis apa lagi kan? Itu sahaja.

Sekian dan wassalam.

Hami Asraff :

1. Eh tinggal 3 hari lagi rupanya nak raya. Cepat betul rasa.
2. Untuk mereka yang sudi tukar link dengan blog tak seberapa ini, kliklah di TUKAR LINK bawah header aku. Terima kasih.

You May Also Like

25 comments

  1. besok last? macam tak sempat ja nak masuk..

    ReplyDelete
  2. erk..esok last. pastu contest lama gile.byk die kena consider sape pemenang tu. Semoga menang la bro.hehe

    ReplyDelete
  3. Waa jom join ramai2 hehe sy pon dah join...tapi dah ramai yg join hehe..

    tak pe..ada rezeki ada la kan ^__^

    ReplyDelete
  4. @FarHa:

    Hehe. Saja la join. Yup ada rezeki ada la kan? :) Tak salah mencuba. Tengok macam kamu dah menang pun contest.

    ReplyDelete
  5. wah ensemnya...makcik rasa anak boley menang..gud luck yer

    ReplyDelete
  6. malas join
    kang aku menang plak
    hahahaha(nampak riak x?)

    ReplyDelete
  7. @mrs jamal:

    Err, thanks makcik. Kalau ada rezeki adalah. Tak mengharap :)

    ReplyDelete
  8. gud luck bro...semoga berjaya...^_^

    ReplyDelete
  9. smoga berjaya la yerk ;)

    Ada award utk anda, klau sudi silalah amik yer...

    http://meowwmania.blogspot.com/2010/09/dua-buah-awards-yang-sudah-tebal.html

    ReplyDelete
  10. hehe.. pesaing jugak ni..

    gud luck! (^^,)

    ReplyDelete
  11. good luck dgn contest tu. n slamat hari raye!

    ReplyDelete
  12. wah..slmt bersantap dan selamat ari raye :)

    ReplyDelete

Setiap komen anda akan diapprove dengan senyuman :)