Black And White Contest



Assalamualaikum w.b.t

Teringin nak masuk Contest. Memang aku seorang yang jarang masuk Contest. Setakat ini hanya ada satu sahaja iaitu CANDID PHOTO CONTEST. Tiada rezeki. Tak mengapa, janji mencuba. Ya tak?

Ini Contest kedua yang terasa ingin nak join. Tarikh tutup esok. Asyik dok pospone je. Contest yang simple, BLACK AND WHITE CONTEST. Hanya perlu meletakkan banner dan gambar hitam putih yang diinginkan.





Dan inilah gambar yang aku pertaruhkan.


Gambar ini ditangkap dekat air terjun apa entah, tak ingat. Ada la touch up sikit. Maka itulah hasil yang tak seberapa.

Dan aku nak tag :

1. ZARA
2. MUNSYI
3. TOM KURENO


Tak tau nak melalut apa. Nak tulis apa lagi kan? Itu sahaja.

Sekian dan wassalam.

Hami Asraff :

1. Eh tinggal 3 hari lagi rupanya nak raya. Cepat betul rasa.
2. Untuk mereka yang sudi tukar link dengan blog tak seberapa ini, kliklah di TUKAR LINK bawah header aku. Terima kasih.

Comments

tOm said…
besok last? macam tak sempat ja nak masuk..
MuNsYi SaMa said…
erk..esok last. pastu contest lama gile.byk die kena consider sape pemenang tu. Semoga menang la bro.hehe
FarHa said…
Waa jom join ramai2 hehe sy pon dah join...tapi dah ramai yg join hehe..

tak pe..ada rezeki ada la kan ^__^
@FarHa:

Hehe. Saja la join. Yup ada rezeki ada la kan? :) Tak salah mencuba. Tengok macam kamu dah menang pun contest.
mrs jamal said…
wah ensemnya...makcik rasa anak boley menang..gud luck yer
hans said…
malas join
kang aku menang plak
hahahaha(nampak riak x?)
@mrs jamal:

Err, thanks makcik. Kalau ada rezeki adalah. Tak mengharap :)
@hans:

Mana boleh lawan hang. Hang kan raja contest! :D
Mat Ganu said…
gud luck bro...semoga berjaya...^_^
'AQILAH said…
good luck hami :)
meowwmania said…
smoga berjaya la yerk ;)

Ada award utk anda, klau sudi silalah amik yer...

http://meowwmania.blogspot.com/2010/09/dua-buah-awards-yang-sudah-tebal.html
joegrimjow said…
mmg xsempat nak masuk
@meowwmania:

Amboi ada award la pulak. Hihihi. Tengkiu tengkiu!
@joegrimjow:

Aku pun baru teringat. Sebab tu cepat cepat!
ASaDa RyutaRo said…
hehe.. pesaing jugak ni..

gud luck! (^^,)
kusut said…
good luck dgn contest tu. n slamat hari raye!
@kusut:

Terima kasih dan selamat hari raya kembali :)
taqie said…
wah..slmt bersantap dan selamat ari raye :)

Popular posts from this blog

Bolehkah Orang Melayu Yang Beragama Islam Bermain Nombor Ekor?

Terlalu Rindu Ayah. Hargai Ayah Anda Selagi Mereka Masih Ada.

Kita Tak Mampu Puaskan Hati Semua Orang. (Nukilan Di Malam Sepi)