Sesi Monolog Dalaman

Thursday, September 9, 2010

Cek Pertama Nuffnang - Rezeki Penghujung Ramadhan Dan Aidil Fitri

Assalamualaikum w.b.t

Hari ini 30 Ramadhan 1431 H bersamaan 9 September 2010. Dan pastinya esok 1 Syawal 1431 H. Hari sebelum semalam iaitu 7 September 2010 aku menerima buah tangan dari Encik Nuffnang yang dikasihi. Tanpa berselingkuh silalah saksikan paparan yang berjaya ditangkap oleh kamera henpon Nokia 6120 Classicku.

Alhamdulillah. Rezeki Penghujung Ramadhan Dan Aidil Fitri.

Berapa? Jawapan kebiasaan sesiapa sahaja --> Boleh la sikit-sikit. Aku mungkin modified sikit --> Boleh la tak la banyak seperti blogger lain, tapi alhamdulillah. Aku hilangkan 1 angka di hadapan. Maka, tekalah sendiri :)

Dulu langsung tidak pernah terdetik di hati dan sanubari bahawasanya berblogging ini mampu menjana pendapatan sampingan seperti yang telah berlaku sekarang ni. Alhamdulillah rezeki dari Allah Taala.

Dalam berkongsi cetusan idea, pengalaman, pendapat
dan buah fikiran dengan pembaca, kita mempunyai satu bahan tambah lain. Menjana pendapatan sampingan. Yang menjadi sebagai pendapatan tetap jugak tak kurang ramainya. Seperti inisiatif sendiri Meletakkan Ruangan Iklan Di Blog yang baru sahaja aku tambah.

Itu sahajalah pasal Cek Nuffnang. Ramai yang dah buat entri pasal Aidil Fitri. InsyaAllah malam ni sekiranya ada kelapangan dan kerajinan. Dan sekiranya tidak, nak ucap siap-siaplah. Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin untuk semua.

Wassalam.

Hami Asraff : Raya tahun ni tak buat lemang.


36 comments:

Yiedpozi said...

cek Nuff Yied akan sampai lepas raya.... x sabar neh nak dapat cek dari Nuff....

joegrimjow said...

pass skit duit
hehe

apik pehe said...

wahhh..apik x smpai lg rm10..hehehe..

sharifuddin N shakina said...

kami baru seminggu dgn nuffnang..dpt RM1.50..hope dpt bg tips..hehe

Echa said...

alhamdulillah.. rezeki nak raya kan... sama la.. cek pun baru sampai semalam.. suka betul.. hehehehehhee... apa pun... seronok dapat duit kan...

fana said...

mcm angka bsr je br0.. Huhu cemburunye..

sizuka[Izzati] said...

murah rezeki Ramadhan ni.nape xbt lemang?

sweetsal said...

seronok nye dh dpt duit raya..rezeki bln syawal..selamat hari raya aidilfitri dan maaf jika ada terkasar bahasa ye..

Hami Asraff هامي أشرف ™ said...

@Yiedpozi:

Oh really? Sabaq sabaq!

Hami Asraff هامي أشرف ™ said...

@joegrimjow:

Amboi tokei Herbalife minta duwet kat aku. Sudah terbalik ni.

Hami Asraff هامي أشرف ™ said...

@apik pehe:

Oh takpa. Slow slow!

Hami Asraff هامي أشرف ™ said...

@sharifuddin N shakina:

InsyaAllah boleh :)

Hami Asraff هامي أشرف ™ said...

@Echa:

Tahniah untuk kamu jugak! :)

Hami Asraff هامي أشرف ™ said...

@fana:

Rezeki masing-masing. Ada nanti kamu punya :)

Hami Asraff هامي أشرف ™ said...

@sizuka[Izzati]:

Alhamdulillah. Ayah kawe taknak buat tahun ni :)

Hami Asraff هامي أشرف ™ said...

@sweetsal:

Selamat Hari Raya :)

Sharinginfoz said...

tahniah dan Selamat Hari Raya

Kuman Chaos said...

sama la... ayah kawe pun beli ajer lemang tahun nih... rendang kawe sponsor...
Selamat Hari Raya Aidilfitri 1431H dari saya

Hami Asraff هامي أشرف ™ said...

@Sharinginfoz:

Thanks & Selamat Hari Raya kembali.

Hami Asraff هامي أشرف ™ said...

@Kuman Chaos:

Tapi setiap tahun buat. Tahun ni je skip.

IKTIRAF terlupe sign in said...

fewittttttttt,,

belanjaaaaa! haha :D


SELAMAT HARI RAYA!

MR. MIND said...

rezeki nak raya ni, apalagi buat duit raya lar...hahaha bg ak...

My TeRrIToRy... said...

keep up the hard work :)good job!

MuNsYi SaMa said...

wah, Abg hami dah dapat duit. boleh la kite beraya dgn gembira. wee~ hehe

Selamat hari Raya in advance.esok raya. :)

hans said...

hah
bak lah RM5
duit raya aku
hahaha

P/S : Download Lagenda Budak Setan The Series : Episode 5

♥CIK SHA♥ said...

tahniah..dapat rezeki hari raye di bulan ramadhan..^_^

selamat hari raya aidilfiri..

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

lepas la nak belanja raya nowh..

hehe..

selamat ari raya

jom terjah blog GKSB, ada pesanan untuk semua

Dr Zatiel said...

bestnye,tak sabar nk tunggu cek sendiri

najib said...

alhamdullilah,rezki tu.kita pun x tau bila nak merasa

Bro Framestone said...

rezeki la tue kan...

Regard,
BroFramestone Blog
@ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

Haw said...

tak pernah dpt apa2 lagi dr nuffang.. kena tingkatkan usaha lg nih!

hazman aka species1980 said...

Happy je kan bile dapat cheque yang tulis name sendiri....

kisahsensasi said...

whoaaa... memang timing baik punye.... rezeki tue

hans said...

yes
lepas nih boleh lah belanja aku ayam penyet

aryadevi said...

salam kunjungan ^_^, dapat rizki ni...alhamdulillah

Tn.Punya said...

wah masyuk tu.. aku baru g bank-in cek nuffnang tadi.. tinggal tunggu duit masuk dalam akaun je..hehe