Cek Pertama Nuffnang - Rezeki Penghujung Ramadhan Dan Aidil Fitri

by - September 09, 2010

Assalamualaikum w.b.t

Hari ini 30 Ramadhan 1431 H bersamaan 9 September 2010. Dan pastinya esok 1 Syawal 1431 H. Hari sebelum semalam iaitu 7 September 2010 aku menerima buah tangan dari Encik Nuffnang yang dikasihi. Tanpa berselingkuh silalah saksikan paparan yang berjaya ditangkap oleh kamera henpon Nokia 6120 Classicku.

Alhamdulillah. Rezeki Penghujung Ramadhan Dan Aidil Fitri.

Berapa? Jawapan kebiasaan sesiapa sahaja --> Boleh la sikit-sikit. Aku mungkin modified sikit --> Boleh la tak la banyak seperti blogger lain, tapi alhamdulillah. Aku hilangkan 1 angka di hadapan. Maka, tekalah sendiri :)

Dulu langsung tidak pernah terdetik di hati dan sanubari bahawasanya berblogging ini mampu menjana pendapatan sampingan seperti yang telah berlaku sekarang ni. Alhamdulillah rezeki dari Allah Taala.

Dalam berkongsi cetusan idea, pengalaman, pendapat
dan buah fikiran dengan pembaca, kita mempunyai satu bahan tambah lain. Menjana pendapatan sampingan. Yang menjadi sebagai pendapatan tetap jugak tak kurang ramainya. Seperti inisiatif sendiri Meletakkan Ruangan Iklan Di Blog yang baru sahaja aku tambah.

Itu sahajalah pasal Cek Nuffnang. Ramai yang dah buat entri pasal Aidil Fitri. InsyaAllah malam ni sekiranya ada kelapangan dan kerajinan. Dan sekiranya tidak, nak ucap siap-siaplah. Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin untuk semua.

Wassalam.

Hami Asraff : Raya tahun ni tak buat lemang.


You May Also Like

36 comments

  1. cek Nuff Yied akan sampai lepas raya.... x sabar neh nak dapat cek dari Nuff....

    ReplyDelete
  2. wahhh..apik x smpai lg rm10..hehehe..

    ReplyDelete
  3. kami baru seminggu dgn nuffnang..dpt RM1.50..hope dpt bg tips..hehe

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah.. rezeki nak raya kan... sama la.. cek pun baru sampai semalam.. suka betul.. hehehehehhee... apa pun... seronok dapat duit kan...

    ReplyDelete
  5. mcm angka bsr je br0.. Huhu cemburunye..

    ReplyDelete
  6. murah rezeki Ramadhan ni.nape xbt lemang?

    ReplyDelete
  7. seronok nye dh dpt duit raya..rezeki bln syawal..selamat hari raya aidilfitri dan maaf jika ada terkasar bahasa ye..

    ReplyDelete
  8. @joegrimjow:

    Amboi tokei Herbalife minta duwet kat aku. Sudah terbalik ni.

    ReplyDelete
  9. sama la... ayah kawe pun beli ajer lemang tahun nih... rendang kawe sponsor...
    Selamat Hari Raya Aidilfitri 1431H dari saya

    ReplyDelete
  10. fewittttttttt,,

    belanjaaaaa! haha :D


    SELAMAT HARI RAYA!

    ReplyDelete
  11. rezeki nak raya ni, apalagi buat duit raya lar...hahaha bg ak...

    ReplyDelete
  12. wah, Abg hami dah dapat duit. boleh la kite beraya dgn gembira. wee~ hehe

    Selamat hari Raya in advance.esok raya. :)

    ReplyDelete
  13. tahniah..dapat rezeki hari raye di bulan ramadhan..^_^

    selamat hari raya aidilfiri..

    ReplyDelete
  14. lepas la nak belanja raya nowh..

    hehe..

    selamat ari raya

    jom terjah blog GKSB, ada pesanan untuk semua

    ReplyDelete
  15. bestnye,tak sabar nk tunggu cek sendiri

    ReplyDelete
  16. alhamdullilah,rezki tu.kita pun x tau bila nak merasa

    ReplyDelete
  17. tak pernah dpt apa2 lagi dr nuffang.. kena tingkatkan usaha lg nih!

    ReplyDelete
  18. Happy je kan bile dapat cheque yang tulis name sendiri....

    ReplyDelete
  19. whoaaa... memang timing baik punye.... rezeki tue

    ReplyDelete
  20. yes
    lepas nih boleh lah belanja aku ayam penyet

    ReplyDelete
  21. salam kunjungan ^_^, dapat rizki ni...alhamdulillah

    ReplyDelete
  22. wah masyuk tu.. aku baru g bank-in cek nuffnang tadi.. tinggal tunggu duit masuk dalam akaun je..hehe

    ReplyDelete

Setiap komen anda akan diapprove dengan senyuman :)