Cek Pertama Nuffnang - Rezeki Penghujung Ramadhan Dan Aidil Fitri

by - September 09, 2010

Assalamualaikum w.b.t

Hari ini 30 Ramadhan 1431 H bersamaan 9 September 2010. Dan pastinya esok 1 Syawal 1431 H. Hari sebelum semalam iaitu 7 September 2010 aku menerima buah tangan dari Encik Nuffnang yang dikasihi. Tanpa berselingkuh silalah saksikan paparan yang berjaya ditangkap oleh kamera henpon Nokia 6120 Classicku.

Alhamdulillah. Rezeki Penghujung Ramadhan Dan Aidil Fitri.

Berapa? Jawapan kebiasaan sesiapa sahaja --> Boleh la sikit-sikit. Aku mungkin modified sikit --> Boleh la tak la banyak seperti blogger lain, tapi alhamdulillah. Aku hilangkan 1 angka di hadapan. Maka, tekalah sendiri :)

Dulu langsung tidak pernah terdetik di hati dan sanubari bahawasanya berblogging ini mampu menjana pendapatan sampingan seperti yang telah berlaku sekarang ni. Alhamdulillah rezeki dari Allah Taala.

Dalam berkongsi cetusan idea, pengalaman, pendapat
dan buah fikiran dengan pembaca, kita mempunyai satu bahan tambah lain. Menjana pendapatan sampingan. Yang menjadi sebagai pendapatan tetap jugak tak kurang ramainya. Seperti inisiatif sendiri Meletakkan Ruangan Iklan Di Blog yang baru sahaja aku tambah.

Itu sahajalah pasal Cek Nuffnang. Ramai yang dah buat entri pasal Aidil Fitri. InsyaAllah malam ni sekiranya ada kelapangan dan kerajinan. Dan sekiranya tidak, nak ucap siap-siaplah. Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin untuk semua.

Wassalam.

Hami Asraff : Raya tahun ni tak buat lemang.


You May Also Like

36 comments