Terima Bungkusan Daripada Seorang Rakan Alam Maya Yang Juga Seorang Blogger

by - September 07, 2010

Assalamualaikum w.b.t

*tajuk entri taknak kalah*

Pagi kelmarin (Isnin, 6 Sepetember 2010) aku dikejutkan oleh ibunda tercinta dek kerana aku dapat sebuah bungkusan yang agak besau. Yer memang besau jugak. Boleh tahan akan kekapasitiannya. Ah, sungguh straight to the point. Sudah tiada mukadimah penyedap rasa.

Lantas dengan wajah terpinga-pinga, terus mengsnap gambar. Dan kat bawah inilah hasilnya.




Dan inilah raut wajah bungkusan tersebut. Telah share gambar ni dekat Twitter dan Facebookku. Aku pun tertanya-tanya apakah yang ada di dalam kotak berkenaan dan siapakah gerangan si penghantarnya. Saspen.

Nak tau apakah isi kandungannya? Apa takmau? Takmau pun takpa. Aku tak kisah. Lalala ~

Okey okey aku revealkan di sini. (bajet best)


--------

--------

--------

--------

--------

--------

--------

--------

--------

--------

--------

--------

--------

--------

--------

--------

--------

--------

--------

--------

--------

--------

--------

--------

TARAAA....!




Err, bukan-bukan. Takkanlah si arnab ini dijadikan bahan penghantaran. Kalau ya pun takkan dalam parcel. Sangat tidak logiklah. Ini si arnabku yang diberi jolokan Cik Tam a.k.a Cik Nab. Aku yang memandai boh nama veliau. Veliau pun teringin nak masuk dalam blogku ini. Ya kelihatan sungguh khusyuk memakan makanan feberet tanpa menyedari gambarnya disnap curi.

(saja cuba mengabaikan agenda dan melenggahkan pembaca)

Aku rasa macam tak jadi pulaklah nak tunjuk. Boleh tak macam tu? Ekekekeke! (sumpah jarang aku menulis gelakan sebegini)

Okey-okeylah....

(buat macam tadi jugak)


--------

--------

--------

--------

--------

--------

--------

--------

--------

--------

--------

--------

--------

--------

--------

--------

--------

--------

--------

--------

--------

--------

--------

--------

DAN KALI INI SUDAH TIADA TARAAA....!

(Eh ada jugak. Layan layan!)





Bersempena Syawal yang tinggal 2 hari ini, memang sangat menepati tema. Terharu dan terharu lagi. Disertakan kad raya, sampul duit raya, biskut almond london, kuih tart, dan kuih yang taktau nama bersertakan kerepek.


Apa lagi mampu aku kata. Hanyalah :

TERIMA KASIH MANY-MANY


Alhamdulillah rezeki di bulan Ramadhan.

Siapakah yang kasi? Seorang rakan blogger. Yeah rakan di alam maya karin ini. Beliau ada la meminta alamatku hari tu, tapi tak dapat detect pulak yang bakal hantar ini. Haish buat susah susah je! <-- Ayat drama.


Ini blog beliau --> [LINK]

Terima kasih untuk kamu. Semoga murah rezeki kamu dan keluarga :)

Wassalam.

Hami Asraff:

1. Tidak mengshoppingkan diri sangat this raya. Kebanyakan semua pakai yang tahun lepas.
2. Untuk mereka yang sudi tukar link dengan blog tak seberapa ini, kliklah di TUKAR LINK bawah header aku. Terima kasih.


You May Also Like

41 comments