Terima Bungkusan Daripada Seorang Rakan Alam Maya Yang Juga Seorang Blogger

by - September 07, 2010

Assalamualaikum w.b.t

*tajuk entri taknak kalah*

Pagi kelmarin (Isnin, 6 Sepetember 2010) aku dikejutkan oleh ibunda tercinta dek kerana aku dapat sebuah bungkusan yang agak besau. Yer memang besau jugak. Boleh tahan akan kekapasitiannya. Ah, sungguh straight to the point. Sudah tiada mukadimah penyedap rasa.

Lantas dengan wajah terpinga-pinga, terus mengsnap gambar. Dan kat bawah inilah hasilnya.




Dan inilah raut wajah bungkusan tersebut. Telah share gambar ni dekat Twitter dan Facebookku. Aku pun tertanya-tanya apakah yang ada di dalam kotak berkenaan dan siapakah gerangan si penghantarnya. Saspen.

Nak tau apakah isi kandungannya? Apa takmau? Takmau pun takpa. Aku tak kisah. Lalala ~

Okey okey aku revealkan di sini. (bajet best)


--------

--------

--------

--------

--------

--------

--------

--------

--------

--------

--------

--------

--------

--------

--------

--------

--------

--------

--------

--------

--------

--------

--------

--------

TARAAA....!




Err, bukan-bukan. Takkanlah si arnab ini dijadikan bahan penghantaran. Kalau ya pun takkan dalam parcel. Sangat tidak logiklah. Ini si arnabku yang diberi jolokan Cik Tam a.k.a Cik Nab. Aku yang memandai boh nama veliau. Veliau pun teringin nak masuk dalam blogku ini. Ya kelihatan sungguh khusyuk memakan makanan feberet tanpa menyedari gambarnya disnap curi.

(saja cuba mengabaikan agenda dan melenggahkan pembaca)

Aku rasa macam tak jadi pulaklah nak tunjuk. Boleh tak macam tu? Ekekekeke! (sumpah jarang aku menulis gelakan sebegini)

Okey-okeylah....

(buat macam tadi jugak)


--------

--------

--------

--------

--------

--------

--------

--------

--------

--------

--------

--------

--------

--------

--------

--------

--------

--------

--------

--------

--------

--------

--------

--------

DAN KALI INI SUDAH TIADA TARAAA....!

(Eh ada jugak. Layan layan!)





Bersempena Syawal yang tinggal 2 hari ini, memang sangat menepati tema. Terharu dan terharu lagi. Disertakan kad raya, sampul duit raya, biskut almond london, kuih tart, dan kuih yang taktau nama bersertakan kerepek.


Apa lagi mampu aku kata. Hanyalah :

TERIMA KASIH MANY-MANY


Alhamdulillah rezeki di bulan Ramadhan.

Siapakah yang kasi? Seorang rakan blogger. Yeah rakan di alam maya karin ini. Beliau ada la meminta alamatku hari tu, tapi tak dapat detect pulak yang bakal hantar ini. Haish buat susah susah je! <-- Ayat drama.


Ini blog beliau --> [LINK]

Terima kasih untuk kamu. Semoga murah rezeki kamu dan keluarga :)

Wassalam.

Hami Asraff:

1. Tidak mengshoppingkan diri sangat this raya. Kebanyakan semua pakai yang tahun lepas.
2. Untuk mereka yang sudi tukar link dengan blog tak seberapa ini, kliklah di TUKAR LINK bawah header aku. Terima kasih.


You May Also Like

41 comments

  1. woot woot~ nasib baik tak antar rombongan minang ke, ape ke. :P

    ku pun dapat kad raya,tapi dr kedai cermin mata. T_T

    ReplyDelete
  2. haha. terkejut giler tadi. ingat ke betul lah arnab yg diparcelkan.. hehe.

    apepon, sgt best la dpt kuih raye eh.. bes. best. nak jugak.. wehee ;)

    selamat hari raya, anda ;)

    ReplyDelete
  3. laim macam je almond london tu..
    hahah..
    jangan marah..

    ReplyDelete
  4. macam mane la agaknye kalau webbit tu bebetol dalam parcel kan?

    Anyway, welcome :)

    ReplyDelete
  5. saya pun tunggu klu2 ada hadiah saya terima dari hami... hehehehehehe...

    ReplyDelete
  6. wah2..bestnye dpt hadiah sebegitu..mahu jugak! hehe..jeles..
    rakan blogger ke ehem2...hehehehe~

    ReplyDelete
  7. syoknya!
    banyak kuih plak tuuuu..bawa mai sini sikit.

    ReplyDelete
  8. secret admirer ek.hehehe
    wah.siap ltk alamat umah tu. jenuh la raya ni ramai la org p raya kt bkt tgga nu...haha

    ReplyDelete
  9. murah rezki dia..alhamdulillah.. saya ni bukan kata kueh raya, kad raya pun xde sapa nak bagi...huhu

    ReplyDelete
  10. wahh byk dpt kueh raya tu, boleh la buat open house hehee...

    Selamat Hari Raya :D

    ReplyDelete
  11. wahh jeles nih..sempena apa dia bg?? tetibe ayat jeles~ahaks

    per2 pon rezeki jgn ditolak..usah wat ayat2 drama padahal hati terlompat2 happy hekhek

    tahniah!

    ReplyDelete
  12. asraff : awak, tu bukan almond london, tu nama dia SNOW ALMOND :P

    ReplyDelete
  13. owh..bestnya...Rezki awk kan..hehe..nak kuih ckit bole..hoho =]

    ReplyDelete
  14. Wah bestnye.. rezeki rayer.. hehe~

    ReplyDelete
  15. wah sungguh beruntung sekali..
    rezeki ramadhan.. :D

    ReplyDelete
  16. @MuNsYi SaMa:

    Hahaha. Kalau dapat rombongan meminang aku terkesima terus! :D

    ReplyDelete
  17. @soffea:

    Saja bagi saspen arnab tu. Hihihi. Selamat hari raya untuk kamu jugak! :)

    ReplyDelete
  18. @NorDiyanAzwa:

    Kalau webbit ada dalam parcel tu memang magiclah. Eh bukan almond london ek. Saya belasah je. Hihihi. Thanks again ya!

    ReplyDelete
  19. @zackque:

    Zahari! Sori-sori. Ada sebenarnya. Perfume kamu. Tak sempat nak kasi. InsyaAllah lepas raya. Sorry again.

    ReplyDelete
  20. @[z@ck]:

    Nak pos kat New Zealand ka? Lepas raya baru sampai ka.

    ReplyDelete
  21. @- zuriey -:

    Rezeki masing-masing. Ala, kamu bagi la kad raya kat orang. Nanti ada orang kasi balik la :)

    ReplyDelete
  22. @meowwmania:

    Err, tak sampai nak buat open house lagi. Selamat hari raya kembali :)

    ReplyDelete
  23. saya jeles...nak gak biskut raya

    ReplyDelete
  24. Salam,

    Alhamdulillah rezeki :) nak sket blh?? ehehe :P

    ReplyDelete
  25. kalau lah arnab. sure mati dah dalam tue.

    ReplyDelete
  26. tukar2 link ni tuk ape ek?n ape kgunaan nye ye?sy xtau..n sy nk tau...

    ReplyDelete

Setiap komen anda akan diapprove dengan senyuman :)