Monday, December 28, 2009

CANDID PHOTO CONTEST

Assalamualaikum w.b.t
Blog berjalan malam-malam. Maka terjumpa la contest ini. Sebelum ni dah terpandang dah. Tapi macam tak teruja sangat. Aku pun memasuki la owner blog yang menganjur peraduan ni iaitu Encik Halim
Terdetik juga untuk menyertainya. Lagi pun tarikh tutup contest ni 31 Disember. Hari ni dah 28 Disember. Oh ada 3 hari lagi. Aku pun try la mencari gambar-gambar aku yang boleh dirasakan candid or spontan. Tak la banyak sangat gambar candid aku. Selalunya aku melakukan persediaan :-) and aku jumpa la gambar kat bawah ni.



Oh gambar ini memang aku tak bersedia. Sungguh! This picture was taken by my housemate, Mr. Ejan ( huih, again nama kamu masuk dalam blog aku ni. hehe ~ ). Dekat masjid Shah Alam pada bulan Ramadhan tahun lalu.

Siapa nak join cepat-cepat masuk blog Encik Halim ni. Okey, itu sahaja untuk kali ni.

Wassalam ~

9 comments:

nurkasih said...

i wanna be 1st to sit here...bcoz dalam kelas suke duk depan..ilmu mudah mengalir lbh2 ag menatap muke lecturer yg jelita n hensem2...ahahhahaa...juz joke!

Al-Fatihah....ku hadiahkn buat pendidikku....

urmmm...candid @ candy photo....y candy? bcoz candid pic r spontan n sweet like candy lah.....
select lah candy pic yg paling top msgnya.... n look d pic leh wat kite sedikit ketawa smpilah terbahak2......

k lah..saja ja nie pun komen.....
wassalam =)

nurul said...

aku salu je msk blog hg ni..
jus ekut rajin aku nk komen la..
cm bes jer contest 2..
tapi aku x da pic..
aku mmg sgt suka pic candid..
sbb candid 2 natural kn??
kalu kne tgk cam.. then senyum..
mcm tipu je..
lg pn aku x ska bergmbr..
aku x tau nk wat cm ne dpn cam..
huhuhu

Penawar said...

candid tp nmpk menarik...cm best je cntest...klu dpt adiah,jgn lpa blnja ek???hak3... ;p

AniS GalaXy said...

hehe....candid yg tmptnya sgt cantik.
kalo sye join sekali tkt awk x menang jer..hehehehe...

nice pic acct.

hami asraff said...

nurkasih --> candy? hoho ~

hami asraff said...

nurul --> aku taw hg mmg tak suka bergambaq. haha ~

hami asraff said...

Penawar --> belanja? haha ~ ceh, tak menaruh harapan pown tuk menang. join sekadar suka suki je.

hami asraff said...

AniS GalaXy --> haha ~ join la kalo beran. hik hik!

Anonymous said...

Gooey Ducks grow to about two pounds in four or five years.
[url=http://www.gooey-duck.com/]gooey duck[/url]