Sesi Monolog Dalaman

Saturday, December 26, 2009

I Have Never Seen Durian Trees Like This

Assalamualaikum w.b.t

Dapat email dari seorang sahabat. Tak pernahku lihat durian berbuah seperti ini sebelum ini. Tidak pasti pulak lokasi pokok durian berbuah ganjil ni sebab tidak dinyatakan dalam email. Anda pernah tengok? Tahu lokasinya? Beritahulah saya.

























Apa pun ni la tanda Kebesaran ILLAHI. Hanya Dia sahaja berhak ke atas segalanya. Subhanallah. Maha Suci ALLAH.

Wassalam ~



20 comments:

:: hayati :: said...

emm yg ni rasa cm penah tgk....

hami asraff said...

::hayati:: --> singgah di kotak emailku dah sekian lama. tapi baru sekarang rasa nak post. owh di mana kamu pernah tengok ya?

AkU said...

ble tgk pokok tuh..ingat kan durian merah..balik pulau..tgk2 isi dier..kompom bkn..

MaizaC'Joe said...

Salam

biar betul.. banyaknya durian.. 1st tengok.... teruja.. hee..

thanks ya singgh blog maiza.. org kedah jg ka??.. dh jumpa sekapai nih.. hee.. jng lupa mai lg k..

sue said...

ingat buah duku ke ape td...hehehe..durian rupanyer....huhu...kebesaran illahi...bro,buang la weh word verification nih,tak larat lor nk key in tiap kali nk komen..ahaks

'AQILAH said...

sangat berbeza. kebasaran tuhan.

adaNiff said...

rezeki utk tuan punye pokok durian :)

hami asraff said...

AkU --> oh, aku pulak ingatkan durian kawin :-)

hami asraff said...

MaizaC'Joe --> waalaikumussalam. teruja jugak! :-) tu la semalam terjumpa kedah blogger, apa lagi lantasku mefollow ;-)

AkU said...

hehehhe..mcm2 la durian nikan..

hami asraff said...

sue --> cik sue, word verification mmg diperlukan. kalau cik sue sedar ia bertujuan memberi persetujuan kpd sistem komputer beroperasi :-) ala, senang je kan cik sue? nnt saya akan mengulas kat blog cik plak ye ;-)

hami asraff said...

'AQILAH --> Maha Suci ALLAH :-)

hami asraff said...

adaNiff --> rezeki2! pakcik dalam gambar tu kot ownernya :-)

nurkasih said...

tiada kuasa melebihi dri kuasa Allah s.w.t

sesungguhnya Allah Pencipta yg paling agung..ungkapkanlah subhanaAllah apabila melihatnya....

hami asraff said...

nurkasih --> Ya Maha Suci ALLAH. Dia menjadikan sesuatu itu ada sebabnya. :-)

mamma mia! said...

untung gile klu niage deroyan lagu ni!

hami asraff said...

mamma mia! --> hehe ~ pakcik kayo! :-)

Afida Anuar said...

Woww..kagumnya...subhanaAllah...

AinZa said...

Subahanallah... Kagum betul... 1st time nih tgk durian lagu tu..

Anonymous said...

Gooey Ducks grow to about two pounds in four or five years.
[url=http://www.gooey-duck.com/]gooey duck[/url]