I Have Never Seen Durian Trees Like This

December 26, 2009

Assalamualaikum w.b.t

Dapat email dari seorang sahabat. Tak pernahku lihat durian berbuah seperti ini sebelum ini. Tidak pasti pulak lokasi pokok durian berbuah ganjil ni sebab tidak dinyatakan dalam email. Anda pernah tengok? Tahu lokasinya? Beritahulah saya.

























Apa pun ni la tanda Kebesaran ILLAHI. Hanya Dia sahaja berhak ke atas segalanya. Subhanallah. Maha Suci ALLAH.

Wassalam ~



You Might Also Like

20 Comments

  1. ::hayati:: --> singgah di kotak emailku dah sekian lama. tapi baru sekarang rasa nak post. owh di mana kamu pernah tengok ya?

    ReplyDelete
  2. ble tgk pokok tuh..ingat kan durian merah..balik pulau..tgk2 isi dier..kompom bkn..

    ReplyDelete
  3. Salam

    biar betul.. banyaknya durian.. 1st tengok.... teruja.. hee..

    thanks ya singgh blog maiza.. org kedah jg ka??.. dh jumpa sekapai nih.. hee.. jng lupa mai lg k..

    ReplyDelete
  4. ingat buah duku ke ape td...hehehe..durian rupanyer....huhu...kebesaran illahi...bro,buang la weh word verification nih,tak larat lor nk key in tiap kali nk komen..ahaks

    ReplyDelete
  5. sangat berbeza. kebasaran tuhan.

    ReplyDelete
  6. rezeki utk tuan punye pokok durian :)

    ReplyDelete
  7. AkU --> oh, aku pulak ingatkan durian kawin :-)

    ReplyDelete
  8. MaizaC'Joe --> waalaikumussalam. teruja jugak! :-) tu la semalam terjumpa kedah blogger, apa lagi lantasku mefollow ;-)

    ReplyDelete
  9. hehehhe..mcm2 la durian nikan..

    ReplyDelete
  10. sue --> cik sue, word verification mmg diperlukan. kalau cik sue sedar ia bertujuan memberi persetujuan kpd sistem komputer beroperasi :-) ala, senang je kan cik sue? nnt saya akan mengulas kat blog cik plak ye ;-)

    ReplyDelete
  11. adaNiff --> rezeki2! pakcik dalam gambar tu kot ownernya :-)

    ReplyDelete
  12. tiada kuasa melebihi dri kuasa Allah s.w.t

    sesungguhnya Allah Pencipta yg paling agung..ungkapkanlah subhanaAllah apabila melihatnya....

    ReplyDelete
  13. nurkasih --> Ya Maha Suci ALLAH. Dia menjadikan sesuatu itu ada sebabnya. :-)

    ReplyDelete
  14. untung gile klu niage deroyan lagu ni!

    ReplyDelete
  15. mamma mia! --> hehe ~ pakcik kayo! :-)

    ReplyDelete
  16. Subahanallah... Kagum betul... 1st time nih tgk durian lagu tu..

    ReplyDelete
  17. Gooey Ducks grow to about two pounds in four or five years.
    [url=http://www.gooey-duck.com/]gooey duck[/url]

    ReplyDelete

Setiap komen anda akan diapprove dengan senyuman :)

Subscribe