Biar Gambar Pulaklah Bercerita

by - August 09, 2010

Assalamualaikum w.b.t

Dah lama tak bercerita melalui gambar. Memang jarang aku buat. Ada sesetengah entri je macam yang INI dan INI dan INI. But now atas permintaan ramai (aicehh) aku cubalah buat ala-ala photoblog gitu. Takmau la story banyak. Biar Gambar Pulaklah Bercerita.

Kejadian berlaku minggu lepas. Rombongan sekolah ke Stesen Satelit Bumi yang terletak di Beserah Pahang.


Dengan Hadi dan belakang tu Adilah. Menunggu ketibaan bas.


Mereka pun sama. Baju putih Skip dan baju oren Deing Cullen (aku dah promote korang ni. Hahaha!)




Dalam bas Eagle.




Penumpang kat sebelah ni memang suka bergambar.




Makan at Hentian Temerloh.


Aksi sepontan.



Para lelaki yang gagah perkasa yang bersedia berkhidmat untuk negara.


Gadis-gadis. Pandai juga depa ni tangkap gambaq. Tak sangka.




Bacalah apa yang ditulis dalam gambar tu.





Inilah rupa bentuk Antenna yang berukuran 30 meter diameter. Apogee dan Perigee kelihatan nun jauh di sana. (budak Electrical Communications taktau Apogee & Perigee memang nak kena)



Reptilia. Eh maksud saya replika.

Aksi kanak-kanak yang sangat suka Dragon Ball.



Mereka.


Kami. Ceh aku takdak pun dalam gambar ni.


Inilah jejaka-jejaka yang saya maksudkan tu.


Dari puncak Menara Antenna.




Macam manalah tetiba ada ular dicelahan dawai-dawai dalam Control Room ni.


Mereka mesra kamera.



Gambar hot setakat ini. Single & available. Pandai bersukan, tawaduk, suka gelak, ada kereta mahal, suka pow aku, bla bla bla (minta nombor tepon kat aku kalau nak kenali beliau dengan lebih lanjut)



Entah kenapa aku suka gambar ni. Mungkin sebab ada Arjuna a.k.a Ari Lasso di situ.


Motif gambar ini agak samar bayangan.



Cubaan senyum buat-buat sehingga jadi !@#$%^&


Teluk Cempedak.


Err, sesat pulak. Tak tak ini kat tingkat 19 fakulti aku. Dah 2 tahun setengah aku dok sini, baru aku tau ada taman mini kat tingkat ni. Sadis! (-_-")

Tu saja. Ada banyak lagi sebenarnya. Tapi takkan nak letak semua kan? Kepada geng yang tiada dalam gambar ni kesorian noh.

Sekian dan wassalam.

Hami Asraff : Suka bergambar dan tangkap gambar. Edit gambar pun suka juga.

You May Also Like

41 comments