Sesi Monolog Dalaman

Tuesday, October 20, 2009

Yang Aku Suka

Assalamualaikum w.b.t

Last Saturday aku diajak seorang rakan yang bakal aku gelar beliau sifoo. Bukan sifoo & tongga, tapi sifoo & tonyoh ( haha~ sifoo yang bagi title ni ). So sifoo mengajak aku buat sesuatu yang aku nak selama ni. Menangkap gambar. Ceh bunyi cam hampeh ja. Aku mana ada fundamental langsung pasal benda alah ni semua. So dengan kata laen, hanya suka-suka or suka-suki. Mengisi masa lapang terluang. So di bawah ni la hasilnya yang tak berapa best.


Ni la sifoo gua. Ceh tak mau aku gelar camtu. Low profile la kunun... Hehe~



Dan ini gua yang pegang kamera kunun pro.





Sifoo yang tangkap.






Masjid ni gua tangkap. Macam tak chantek pon. Eh masjid chantek. Gua tangkap la tak chantek. Huhu~





......





Permulaan dari gua...




Again, by sifoo...







Paling suka gambar nie.






(",)!






Pakai hentam amik ja nie. Huhu~





Ini pun...



Picture daun yang biasa dari gua.


Sebenarnya banyak lagi gambar berjaya kami ambil. Just letak several ja ni. Tak ada idea sangat nak tulis untuk entry kali ni. Wassalam~


13 comments:

haja said...

wargh...
semakin cuba mengupgrade nilai tambah dlm diri nmpk
makin hebat aku ye..

Hami Asraff said...

haja : tak paham mksod kamu. 'makin hebat aku ye?' hehe~

Faizal Murad said...

fuh. hebat siot mamat neh amek gmba. cam professional photographer. bravo bravo!

Hami Asraff said...

ceh dok pulun pa ang... nak aku habaq utk tatapan donia..?? hahaha~

Siti Di Alam Fantasi said...

Faizal tu cmtu ler dia...iskh3.. BFF dia x ajr.. Dia dh lupa tok guru dia... iskh3.. naseb diri..

Faizal Murad said...

siti- ct, eloo.. sapa tok guru sapa neh?
tak pa2. nanti 5zal ajaq. ngeee..

hami- xpalah mi, xperlu habaq kat dunia. nnti aku kuaq nnti meletop skrin tv tu. membawa aura mengatasi mawi. waahhhhhhh.. hehe

Hami Asraff said...

Siti : eh ni siti mana ya? tima kasih la sbb memeriahkan comment sy ni. huhu~

Faizal : eh riak nmpk weyh~ besa la tue.. selebriti la katakan..~

Faizal Murad said...

selebriti taik mung! hehe

Hami Asraff said...

hahahaha~

ismihamidah said...

w0w..ada bakat nmpk!!!

Cik Qemm said...

gmbr2 tersebut setelah di edit or memang kaler die mcm tuh?

hami asraff said...

hamidah : biasa2 ja.. maen hentam je amek tuh! huhu~

hami asraff said...

cik qemm : setelah diedit gmbr jd cmtuh! pkai edit je tuh.. huhu~