Sesi Monolog Dalaman

Wednesday, October 7, 2009

aku dan kepeningan


assalamualaikum w.b.t

buat pertama kalinya aku menampilkan diri dengan cool! ( kununnya la... ). tapi pic di atas menerangkan segalanya.. apa? tak paham?! ala, ni pic pegang kepala je la. eh dahi. eh dahi dan kepala. owh watever la. tapi yang pastinya otakku sedang berinovasi dan mengalami renjatan yukospaladigmatosastera ( <---on da spot aku dapat perkataan ni ).

maunya tidak. aku ada belunggoks test iaitu pada 9, 10, 11 dan 13 hb. bersamaan hari jumaat, sabtu, ahad dan isenin. ya jumaat nih! dan paling beshnya aku tidak menyentuh apa2 lagi. eh tipu sket. aku hanya sentuh buku2 tersebut semasa mengeluarkan dari beg. minggu depan jugak ada 2 presentation. lakonan pon tak siap lagi. lani jadi pelakon pulak dah! adoi~ dah la nak jadi satu2 scene bukan maen susah. tapi aku ni pelakon merangkap pengarah! hahaha~ ( korang jangan jeles!<--- dituju khas untuk mereka yang melakonkan bersama2 aku). lepaih tu eseimen yang lecture bagi jugak tidak ku lihat lagi. tadi baru saja siap report lab. tomoro ada lab lagi. juga sambong belakon dengan mudin. mudin musti bangga nama beliau masok dalam nih!

rilex2.. cool beb! besa la tuh! nama pon student kan? ni tak tengok memba2 aku yang final year lagi. siap rumah ke2 kat lab la. sampai macam tuh skali! dasat! nanti aku macam tu jugak kot. kalo diikutkan aku pon akan mengikut langkah memba2 ku yang final year laen. in term of age la.. jelez hampa suma nak abih dah! huhu~ huih mana bleh jelez.. tu rezeki depa.. rezeki aku macam laen pulak. okey2.. tak jelez dah..~

akan ku stay up malam ni. hopepully.. jom wey stay up stadi ngan aku. housemet aku kat luar nun dok stadi tok test besok. naseb baek paper tu aku hamek dah time shot kos. okies la aku pon nak menstadikan diri nih! chaiyok2 untuk aku.. dan kepada mereka di luar yang mengalami naseb yang sama dengan aku.. gud laq gak! adios..~ wassalam..

13 comments:

aizul said...

selamat menstadikan diri hencekkkk!!!!!

chaiyok2

Hami Asraff said...

trimas hencek marcello... :-) mlm ni guek in gud mud.. hahaha..~

Cik Qemm said...

slmt stadi.marilah kita bersama2 stadi.huhu~

Hami Asraff said...

tq cik qemmal.. cik qemmal pon doa tuk sy sama ya.. insyaAllah i will do it so..:-)

Faizal Murad said...

gud luck. aku pon dulu mcm ko. hehe. tp, semua itu sudah berakhir.

studi jgn tak studi.

Hami Asraff said...

adoi x sabaq nak mengekori hang.. dah keja buleh belanja aku la weh~ skali dgn syah chubby.. hehe~

Anonymous said...

tu dia, watpa test berderet2 sgt tu..tp yg dok kuming ni pon dok ada g test dok menunggu giliran..ish3..report+esaimen+blakon jerman lg..ni,nk jd plakon undangan khas kat lakonan mandarin tu,leh?huhuhu..

amek, 2kali dh komen nie

Hami Asraff said...

lor ingtkan sapa la.. cik makan upanya.. hehe~ mmg tgh cri pelakon tmbhan ni.. chantekk ar.. plz kontek me ASAP kay!! :)

haja said...

hami...
be cool ok
lame x sembang dengan kamu
lame saya x ke sini

Hami Asraff said...

ye la kamu kan bz je.. huhu~
xpe2.. ur responsibility comes first okey? :)

wan said...

aku nk stdy ngan mu ni mie.. nt setel suma projrk n drama k... hami is a gud tutor ahhh;-).... thnks bro..

Hami Asraff said...

haha.. mcm2 kamu wan.. bleh je mu nak study ngan aku.. tp aku x pndai cam mu..

tOm said...

hami dan pening tak poleh dipisahkan.. :P