Untitled!

by - November 13, 2009



Di mulakan dengan 'Hadapi Dengan Senyuman'. Sebenarnya aku dah bersiap-siap nak balik dah. Tapi hujan mengalami kelebatan di luar sana, so apa lagi aku try la buat sesuatu kat blog aku ni. Hehe~ Picture ini ditangkap dekat pantai yang aku tidak ketahui namanya tahun lepas. Dekat Terengganu. Aku masukkan lirik lagu yang aku suka. Kena la dengan aku yang tengah senyum time tu. Hmmm... ( tengah senyum )






Aku pakai masuk picture-picture ni secara rawak ja. So inilah picture aku bersama ABC, jus epal, teh ais dan air kaler biru tu tak tau nama ni.






Bersama ABC gua. makan kat Bintang Sidewalk. Eh ABC orang makan ke minum ek?





Bersama gadis-gadis engine. They're my classmate.






Tengah berlakon time ni. Nampak dak senyum yang buat-buat tu? Heh~





Hmmm....




My Huayu group's members





No motif at all...





My laptop and me.





The journey just begins...




Masjid kristal ( without edit )


So that's all my randomly pictures. Entah apa-apakan? Huhu~ Biaslah i have no idea wanna story about. Actually banyak benda nak cerita. Tak apa la, next time.

p/s : esok nak pi tengok wayang cerita 2012. Ceh yang tu pon nak bagitau. Adei~

You May Also Like

4 comments