Hentikanlah Meminati Lady Gaga Yang Membawa Ajaran Syaitan Sekiranya Anda Sayangkan Agama Islam

by - August 05, 2010





Sekadar gambar hiasan. Tak sanggup meletakkan gambar yang ori.

Assalamualaikum w.b.t

Lagu beliau menjadi siulan anak-anak muda, masyarakat dunia. Mungkin perwatakan beliau yang mengeri dan menjengkelkan menjadi siulan semua. Tak lain dan tak bukan minah Si Lady Gagah la. Semua orang kenai dia ni. Berjaya menarik jutaan peminat dari seluruh dunia. Tapi sayangnya orang-orang Islam kita turut terjebak sama. Kasihan. Hentikanlah meminati Lady Gagah ini.

Sebab?

Mungkin ramai yang pernah terbaca perihal ini. Lirik lagu yang begitu mencurigakan.

Oh-oh-oh-oh-oooh!
Oh-oh-oh-oooh-oh-oh-oh!
Caught in a bad romance
Oh-oh-oh-oh-oooh!
Oh-oh-oh-oooh-oh-oh-oh!
Caught in a bad romance
Rah rah ah-ah-ah!
Ro mah ro-mah-mah

Gaga Ooh-la-la!
Want your bad romance

(Tak sanggup teruskan)

Penjelasannya :


Beginilah Rah dalam bahasa mesir purba bermaksud Tuhan.

Untuk lebih kepastian bukalah buku teks Tingkatan Empat dan cari di bahagian Tamadun Mesir Purba.



Freemason telah menelusuri dari dahulu lagi. Pada zaman Pemerintahan Ramses atau Firaun lagi, organisasi durjana ini sudah menyelit unsur-unsur dajal tanpa disedari.


Dan sudah tentulah tanpa disedari, orang ramai memuja-muja. Mungkin ada yang di antara kalian masih lagi tidak faham dengan konteks post ini. tapi bagi insan yang sudah menonton video the arrival di youtube. com pasti akan ketahui kaitan perkara ini.

Lirik lagu sebegini juga pernah berlaku dalam lirik lagu MADONNA. Saya tak ingat lagu apa, tetapi lagu itu pernah menjadi siulan ramai dan di radio kerap dimainkan.

Dahulu freemason menyelitkan unsur dajjal dalam pemerintahan kerana pemerintahan adalah medium yang sangat berkuasa dalam mempengaruhi rakyat,
sekarang, mereka mengambil inisiatif dan menukar cara mereka menyelitkan unsur dajal ke medium MUZIK dan HIBURAN keran INILAH medium yang SANGAT mempengaruhi MASYARAKAT hari ini tanpa mengira agama dan bangsa serta negara. Bukankah begitu?

Cara perjalanan Organisasi durjana ini sangat sulit dan sangat susah untuk orang ramai mengetahui. dan kini Alhamdulillah sudah ada insan yang MEMECAH rahsia mereka.

Tapi apa yang boleh buat. Freemason mempunyai orang kuat untuk tolong mereka.

Sumber artikel : DI SINI

Ada lagi video-video klip beliau yang begitu ternyata amat begitu ketara nampak akan pemujaan syaitan. Tajuk video klip pun dah sah-sah ada SATAN. Masih rasa tiada percaya? Klik kat bawah ni :



Tak maulah aku letak videonya kat blog aku ni. Kalau siapa yang sanggup tengok, kliklah video yang telah aku sertakan link tu.

Persoalan?

Masih ramaikah yang akan meminati si Lady Gagah yang Gagal ni? Ya dituju khas untuk kamu yang beragama Islam tu. Aku yakin dan pasti masih ramai. Dekat Facebook Page tu tak payah cakaplah. Berlambak-lambak klik LIKE. Kasihan.

"Saya hanyalah meminati lagunya sahaja. Bukannya saya ikut ajaran sesat pun."

Jawapan cik adik.

Mai sini cik adik aku nak pang sedas! Kamu meminati lagunya berdasar apakah? Bukan liriknya? Atau kamu mengalunkan lagu sahaja? Dah kalau lirik telah menuju kehancuran, maka jawapannya tetap hancur. Tak payah dok buat alasan berbagai-bagai. Itu hanya alasan sampah.

Persoalan lagi.

Adakah artis Barat yang bukan beragama Islam menunjukkan contoh yang baik? Ah, toksah dok tengok dekat lirik dan sebagainya, pemakaian mereka sudah cukup untuk menghuraikan segala. Jawapan telah tersedia.

Yang orang kita pun suka sangat la pi konsert yang begitu melalaikan. Bercampur bukan muhrim semua. Terkinjal-kinjal macam orang gila. Baguskah? Siap bangga menulis dalam blog. Haish tak faham manusia yang begitu taksub dengan artis. Hentikanlah buat perkara LAGHA ini!

Anda makin meningkat usia. Dunia makin dekat dengan penghujungnya. Adakah kita hanya mampu mendakap dada tanpa sebarang tindakan susulan? Tepuk dada, tanya hati, tanya iman. Jawapan pasti ditemui.

Wallahualam.

Wassalam.


Tak ada orang nak jadi gagal. Tapi anda akan gagal sekiranya agama diketepikan.

Hami Asraff : Benci orang yang suka tengok konsert yang LAGHA.


You May Also Like

50 comments