Beli Buku Online



PERHATIAN!!!

HARAP MAAF BUKU TELEGRAF CINTA USD 
DARI SAYA DAH HABIS STOK. 
UNTUK MEMBELI SECARA ONLINE BOLEH LAYARI 
DI SINI: HTTP://DUBOOKPRESS.COM
TERIMA KASIH.





Penulis: Hami Asraff
Tajuk: Telegraf Cinta USD
Harga: RM 25.00
ISBN: 978-9670-723150
Jenis: Bacaan Umum
Genre: Motivasi dan Perjalanan Hidup

 Sinopsis 

Coretan dan nukilan hasil ilham apabila tidak dapat tidur malam, akhirnya dibukukan. Buku ini berkisar mengenai diri dalam meniti hidup penuh pancaroba dan bertali arus. Kisah seorang pelajar jurusan Electrical Engineering yang meminati seni penulisan.

Buku ini juga menyentuh tentang rasa cinta manusia yang terkadang sukar diungkap. Cinta manusia itu meluas rangkumannya. Cinta pada manusia, cinta pada alam dan terutamanya cinta pada Sang Pencipta. Cinta, suka, duka, kecewa, gagal, berjaya, tabah, cekal, hampa, putus asa semuanya terkandung dalam nukilan "Telegraf Cinta USD".

Nukilan puitis ini membawa maksud tersendiri pada mereka yang mahu memahami. Setiap cabaran dan liku-liku di dalam hidup, menguatkan lagi hati untuk terus menghadapi dugaan yang mendatang. Jatuh bangun dalam hidup tidak pernah mematahkan semangat untuk terus melangkah mencapai redha Allah.

 Cara Membeli Online 


1) Membuat pembayaran

 Nama Akaun: HAMI ASRAFF BIN AB HALIM 
 Nombor Akaun: 157429003890 
 Nama Bank: MAYBANK 





Bayaran hendaklah ditambah kos penghantaran tetap tetap RM6.00 (Semenanjung Malaysia) dan RM9.00 (Sabah/Sarawak) untuk 1 buah buku. 

 2) Setelah pembayaran dibuat, sila emailkan bukti bayaran (Resit/Screenshot) kepada telegrafcintausd@gmail.com besertakan maklumat:

 i. Nama Penuh
 ii. Nombor Telefon
iii. Alamat Untuk Dipos
iv. Kuantiti Buku

3) Penghantaran akan dilakukan sejurus menerima bukti bayaran.




11 comments:

AshAhmad said...

maaf bertanya, macamana dengan order yang melalui email hamiasraff@gmail.com? adakah valid atau perlu submit form baru?

Hami Asraff said...

@AshAhmad: Jangan risau. Still valid. Saya cuma tukar alamat emel je :)

AshAhmad said...

Oh, hahaha. takut terrr double order atau lagi teruk order tak sampai. kang menangis tak berlagu~

Hawa said...

Lepas dah submit form boleh terus bayar ke cemana inche Hami?

Hami Asraff said...

@Hawa: Tunggu dulu. InsyaAllah next week saya update balik.

irda natasha said...

saya dah buat bayaran lps submit order...hehe...xcited sgt...xpe kn?

irda natasha said...

saya dah buat bayaran after submit order....xcited sgt...xpe kn?hehe

Hami Asraff said...

@irda natasha: Boleh tak ada masalah :)

Azhafizah Md Nor said...

Tahniah Hami..tak sangka dah jadi penulis buku pulak..ade diskaun untuk kengkawan x :p

nia niya nia said...

Assalamu'alaikum...nak tnye..mcam mne nak order buku ni,,tp drpda Banda Aceh,,,boleh ker,,kos penghantaran cam mne,,terima kaseh

aRz MoHa said...

semoga terus dimurahkan rezeki