Beli Buku OnlinePERHATIAN!!!

HARAP MAAF BUKU TELEGRAF CINTA USD 
DARI SAYA DAH HABIS STOK. 
UNTUK MEMBELI SECARA ONLINE BOLEH LAYARI 
DI SINI: HTTP://DUBOOKPRESS.COM
TERIMA KASIH.

Penulis: Hami Asraff
Tajuk: Telegraf Cinta USD
Harga: RM 25.00
ISBN: 978-9670-723150
Jenis: Bacaan Umum
Genre: Motivasi dan Perjalanan Hidup

 Sinopsis 

Coretan dan nukilan hasil ilham apabila tidak dapat tidur malam, akhirnya dibukukan. Buku ini berkisar mengenai diri dalam meniti hidup penuh pancaroba dan bertali arus. Kisah seorang pelajar jurusan Electrical Engineering yang meminati seni penulisan.

Buku ini juga menyentuh tentang rasa cinta manusia yang terkadang sukar diungkap. Cinta manusia itu meluas rangkumannya. Cinta pada manusia, cinta pada alam dan terutamanya cinta pada Sang Pencipta. Cinta, suka, duka, kecewa, gagal, berjaya, tabah, cekal, hampa, putus asa semuanya terkandung dalam nukilan "Telegraf Cinta USD".

Nukilan puitis ini membawa maksud tersendiri pada mereka yang mahu memahami. Setiap cabaran dan liku-liku di dalam hidup, menguatkan lagi hati untuk terus menghadapi dugaan yang mendatang. Jatuh bangun dalam hidup tidak pernah mematahkan semangat untuk terus melangkah mencapai redha Allah.

 Cara Membeli Online 


1) Membuat pembayaran

 Nama Akaun: HAMI ASRAFF BIN AB HALIM 
 Nombor Akaun: 157429003890 
 Nama Bank: MAYBANK 

Bayaran hendaklah ditambah kos penghantaran tetap tetap RM6.00 (Semenanjung Malaysia) dan RM9.00 (Sabah/Sarawak) untuk 1 buah buku. 

 2) Setelah pembayaran dibuat, sila emailkan bukti bayaran (Resit/Screenshot) kepada telegrafcintausd@gmail.com besertakan maklumat:

 i. Nama Penuh
 ii. Nombor Telefon
iii. Alamat Untuk Dipos
iv. Kuantiti Buku

3) Penghantaran akan dilakukan sejurus menerima bukti bayaran.
Share
Tweet
Pin
Share