Sesi Monolog Dalaman

Thursday, August 6, 2009

Kegilaan Facebook


"jan dah la dok men facebook tu.. laqo' suma tue.. dah2 pi stadi.." kataku pada roomateku. padahal aku pon tengah berfacebook gak nie. haha.. empat huruf ni. f.a.c.e.b.o.o.k.. sebenaqnya aku baru berjinak-jinak dalam donia facebook nie. dolu aku dok layan prenster ja. mola2 tu cam tak bopa best. tapi lama kelamaan syok plak.

yg best pasai 'mukabuku' ni ialah kita dapat taw sapa yang ngah online. buleh chat lagi cam ym. lepaih tu kita buleh post kat wall kita dan suma pren2 kita dapat ushar skali. secara tak langsongnya depa dapat komen teruih kat profile kita.

lagi dalam 'pesbuk' ni ada kuiz2 yang amat mengarut lagi tak logik dan jugak hampeh! tapi fun gak even do tak buleh dipercayai. hehehe. 1 lagi ada game2 yg quite best..

hemmm.. k la nak log in sat. tapi intenet lembab la malam nie. maybe ramai tengah mengonlinekan diri nie..

4 comments:

ismihamidah said...

dh gila upanya, patutla 0n 24jam..he

Hami Asraff said...

eh bkn gila..tp kegilaan..gila tu dah kategori laen dah tu..hehe

ismihamidah said...

bkn sama ja ka???

Hami Asraff said...

huhu mana la sama...i think u have det answer...