Internet Sudah Dibekalkan. InsyaAllah Akan Aktif Berblogging Kembali

by - July 21, 2010





Assalamualaikum w.b.t

Beri salam itu sunat. Menjawabnya wajib. Senang je kan nak dapat pahala. Apa kata mari amalkan :)

Tajuk entri dah terang lagi bersuluh. Apa yang sudah terang lagi bersuluh itu? Err, tak tak maksud aku, kalau hampa baca tajuk entri pun dah tau apa yang bakal aku entrikan di sini. Ayat tak leh belah.

Baru je pasang internet kat rumah sewaku ini. Encik Streamyx juga yang menjadi pilihan hatiku dan segenap inci rumah. Dok panas lagi kot modem yang diberi nama D-Link tu. Memang la panas cek oi kalau dah terpasang begitu. Okey okey.

Macam dah lama aku tak merepek-repek kat sini. Ya memang sudah lama dol! So entri kali ini bertemakan 'merepek-repek'. InsyaAllah akan cuba update dalam selang masa yang begitu singkat. Ala macam dolu-dolu. 8 entri 1 hari okey tak? Bersemangat waja nampak.

Semester ini berjalan macam biasa. Permulaan yang mendatar. Masih ada beberapa benda tak setel cun-cun lagi. Biasalah. Take time untuk semuanya. Belajar pun dah start ada assignment segala. Biasa bro!

Minggu ini juga aku baru dapat post hadiah untuk pemenang-pemenang hadiah CONTEST aku ni. Dan sudah sampai ke tangan masing-masing barangkali. Err, minta maaf banyak-banyak kerana ambil masa terlalu lama untuk hadiah post kalian. Sahih lepas ni tak ada yang nak masuk contest aku dah. Eh ada ke contest akan diusulkan selepas ni?

Macam dah tak tau nak melalut apa. Yang ni saja kot. Tengoklah kalau malam ni aku rajin, akan mengepost 1 entri. Wah betul-betul nak aktif ni. Lihat kamu! (translate dari see you)

Wassalam.

Post Script : Ada orang request untuk aku menulis tentang beberapa perkara. InsyaAllah i will kalau ada masa.


You May Also Like

20 comments

  1. 8 entry per day?? nih tahap gile babas nih hahhaa..

    per2 pon tahniah sebb en stremyx menjadi pilihan hati..memang stremyx is the best!

    ReplyDelete
  2. w`salam.. ok kodok akan terus melompat ke sini

    ReplyDelete
  3. salam Hami..

    saya pn dlm proses nk pasang streamyx ni... mintak2 lepas ni takder la masalah berkenaan tak dapat nk join forum lagi..

    pasal hadiah tu byk2 terima kasih k.. saya rasa semua memahaminya kenapa dan mengapa hami terpaksa mengambil masa yg lama.. xder masalah pn yg tu..

    ReplyDelete
  4. uisshhh..8 entry satu hari?gila tegar! hehe

    ReplyDelete
  5. 8 entri sehari. Tu janji tu. Kalau tak tunai, ang kena denda la jawabnya! :P

    ReplyDelete
  6. 8 entri sehari??
    x sabar nak tengok!!
    hehehe...

    ReplyDelete
  7. tak sabar nak bace 8 entry sehari tu
    mest mantop2 semuanya
    hehe

    ReplyDelete
  8. enjoy!
    and 8 entries a day? wow.. i cant even write 1 everyday =P

    ReplyDelete
  9. Selamat kembali! :) Teruskan berkongsi tanpa rasa jemu. Allah Maha Mengetahui. Dan jari kita ini menjadi saksi. Yang baik tetap beroleh pahala walau sebesar zarah. InsyaAllah. Syukran.

    ReplyDelete
  10. err....awak terima request untuk tulis beberapa perkara..???macam best..

    i've got something in my mind but dont know how to interpret it in words..

    ReplyDelete
  11. wa .. kat umah una pun pakai stremyz gak.. hik9..
    =) ok2 terbaek je entry ni..

    ReplyDelete
  12. owh..aku ada terpandang tajuk entri ni..tp tak sangka blog ko wahai si hami..hehe..

    sudah ada streamyx, bukan lagi alasan tenet takde untuk on9.. :D

    Aduan Rakyat Dengar Keluhan Aku

    ReplyDelete
  13. wa .. kat umah una pun pakai stremyz gak.. hik9..
    =) ok2 terbaek je entry ni..

    ReplyDelete
  14. Saya pernah post 5 sehari, start 10mlm, habis 3 pagi, aduh.. taubat x mau buat lagi.. 8?? Fuh, blogger tegar! Semangat menyampaikan hikmah kebijaksanaan yang luar biasa!!

    ReplyDelete
  15. aku lebih suka 1 entry diberi tempoh untuk pembaca membacanya..satu cerita yang menarik lebih baik dari 20 cerita yang mengarut(syok sendiri)..

    ReplyDelete

Setiap komen anda akan diapprove dengan senyuman :)