Terima Kasih Sudi Baca Blog Ini. Jom Exchange Link.



Assalamualaikum w.b.t

Toleh kanan laptop. Toleh kiri TV. Ku toleh kanan kembali. Oh nampaknya laptopku lebih menarik perhatian. TV? Macam sudah lama aku tidak bernafsu untuknya. Di rumah sewa aku tu ada je TV. Tapi memang tersangat jarang buka. Dan kurang dari 5 kali aku buka untuk semester ini.

Mungkin ianya terkesan sehingga terbawak balik ke rumah ayah bonda tercinta. Rancangan kegemaran? Entah dah lupa. Lebih kepada rancangan yang berunsur download. Ku tahu memasing sibuk dengan Adamaya & Asmaradana sekarang ni. Tadi pertama kali menonton Adamaya. Oh rancangan ini telah menambat dan tertambat anak-anak buahku melekat di kaca televisyen. Dan memasing sibok setori kat aku. So aku pun terlayanlah seketika.

Entri pasal apa ya kali ni? Bila sekali sekala post new entri beginilah jadinya. Tadi buka Facebook. Ada seseorang hantar mesej di kotak inboxku. Agak kelakar jugak. Mesejnya begini :


En.Hami..hihi..mak saya suka blog encik Hami..Mak kirim salam..haha Jangan risau..Mak tak nak amik sebagai menantu pun..hihi


Err, terkedu. Nak tergelak pun ada. Eh eh malu juga! *blushing galak*. Siapa orangnya? Tak perlulah mention di sini ya. Mak dia baca blog aku? Makcik, terima kasih la ya. Blog saya ni biasa-biasa aja. Menulis apa yang dirasa keluar dari kotak minda. Apa pun terima kasih banyak sudi baca. Saya hargai :)

Mesej dari yang lain pulak. Dah lama dah ni :


hye...i read ur blog..nice way of thinking..teruskan perjuangan..=)


Yang berkaitan juga :


Saya suka baca blog awak. teruskan perjuangan awak tu k! hehe (^_~)V


Cukuplah contoh yang diberikan. Takut menimbulkan riak secara tak sengaja. Harap dijauhkan. Terima kasih dan terima kasih lagi sudi baca blog saya yang tak seberapa ini. Tiada apa yang istimewa. Masih bertatih dalam dunia blog ini. Belum genap setahun lagi.

Sebagai tanda menghargai pembaca, ya sesiapa yang membaca expecially para blogger, anda bolehlah TUKAR LINK dengan saya. Oh blogku ini bukanlah menjana trafik terlalu tinggi seperti blog yang lain.

Kadang-kadang tu ada yang letak my link dalam blog mereka, tetapi saya tak berbuat demikian. Tak adillah begitu kan?

Maka, sesiapa yang ada link saya dalam blog anda, boleh tinggalkanlah link anda di sini. Yang berminat nak tinggalkan link pun boleh. Sesiapa sahaja. Itu pun kalau sudilah. Tidak memberi jaminan apa-apa. Lagipun blog ini bukanlah terlalu mahsyur dan dikenali ramai.

Semoga kita para blogger terus mempertengahkan isu yang bernas untuk santapan minda. InsyaAllah. Itu yang diutama dalam menggorak langkah sebagai insan yang berjaya.

Itu saja la kot. Silalah tinggalkan link anda ya. Nanti aku letakkan satu lagi ruangan untuk TUKAR LINK on the right side.

Wassalam.

Post Script : Nak guna cuti puas-puas sebelum kembali bertempur :)


Share/Bookmark


Comments

Hasrol Nizam said…
exchange link?

aku mmg awal2 dah letak link blog hamiasraff ni dekat blog..

ini url nye, Serol-Nizam

http://serol-nizam.blogspot.com/
nur hidayah isa said…
http://nurhidayahisa.blogspot.com/

wah glemer en hami..congrates!
MissXYZ said…
ohhhhhhhhhhh
selalu sudi nak exchange link
tarok kat komen leh kan?

http://norfadhillah1810.blogspot.com
zulkbo said…
salam..
maaf jika ini maksud saudara..
cadangan yang baik selain merapatkan ukhwah..kita boleh bertukar pendapat di blog masing2..akhir kata blog anda mmg menarik dengan ramai followers..tahniah..
ain fathihah said…
link exchange
www.srikandiputri.blogspot.com
ain fathihah said…
nama awak menjadi igauan seorang housemate saya.

hehe. blogger hami asyraf memang jadi sebutan kan.

cara awak menulis dan berfikir, memikat.
zulkbo said…
my link:

http://zulkbo.blogspot.com/
BezBuddy said…
dah letk link ko dah....hehe

http://bezbuddy.blogspot.com/
/Dayah//Nurul/ said…
DA stat cuti ye. sama~
eh mesej petama kat entri tu lawak, taux kdg2 kalo org tu katanya tak sebenarnya nak. haa jadi menantu makcik lah tu ye! hee...bye
hanaahmad said…
dah link ur blog..my link >

http://hana-ahmad.blogspot.com

thnx!!
hanaahmad said…
dah link ur blog..my link >

http://hana-ahmad.blogspot.com

thnx!!
tehr said…
singgah letak link
hehehe...
nanad said…
suka baca tulisan anda ! teruskan perjuangan ! :D
Syahrul Iman said…
http://tales-from-nowhere.blogspot.com/

* nak exchange link dgn makcik tu boley? hehe
Bb Hussain said…
blog saya :
http://bbmemorylane.blogspot.com/
f_aRa_aINa989 said…
salam,haha, habislah...mak ciktu dah berkenan nak buat menantu..cuma anak dia cover2kan..hehehe...

ni link dia,
http://faina989.blogspot.com
amirah said…
http://nooneknowzz.blogspot.com/
syahira ariff said…
encik hami,terima kasih sudi singgah blog saya.
=]
saya da folo encik.
jom exchange link gak
=D
http://narcissafelton.blogspot.com
wanhairi said…
http://wamozuwaha.blogspot.com/
sarah shafie said…
nk exchange link jgk r..link sy

http://sarahshafie.blogspot.com.

tq ek..
KERAK NASI said…
hehehe...
yeke makcik tu xnk..hihihi..
mysarah said…
nak jugak =)

http://senyumuntuksaya.blogspot.com
Razis said…
nak exchange gakla:
www.razis.co.cc

Blog ko dah ade kat blog aku kat no.28. Cek sini, http://www.razis.co.cc/p/kawan-kawan.html
syida said…
ok jugak tu.
my link : http://syidamislan.blogspot.com
yui92 said…
salam follow memollow...

saya baru jumpa blog ni...besz2...mai r follow saya jugak ea...tp blog saya xla sebesz blog awak...huhuhu

visit me back k..
MR Bang Miji said…
http://mijikemamang.blogspot.com

jom exchange
Salam Hami ... Blog Hami memang BEST ... Acik dah kenalkan pada anak Acik yang FORM 3, dan dia sangat sangat suka baca Blog Hami.

Bagi remaja seperti dia, memang banyak kutip pelajaran di sini. Dia suka dengan cara Hami berfikir dan pendapat Hami disini.

Ehmmm ... Kalau pesan kat FB tu kan dia tulis "Jangan risau...mak tak nak amik sebagai menantu pun", BUT Kalau pesanan penaja Acik lak "Nak jadi menantu Acik tak?" hahahahahaha :D
cik ery said…
ehem incik hami.. lame sungguh cikery tak singgah disini =)
encik tikus said…
blog abg best lah,gaya penulisan menarik,mesti time spm dulu-dulu karangan dapt A1 kan? haha :D

saye suda follow abg

exchange link

http://muhdfarith.blogspot.com
Dayah said…
Salam Hami,

Dayah just recently read your blog and follow you.. hehehe..
Nice tough and make me thinking. Keep writing. Rajin2 singgahlah blog saya, coretan hari2 yang biasa sahaja..anywhere All the best in your xm!
khairiyah said…
salam...
sungguh humble mr.hami ni
ya..kesederhanaan itu perlu..heheh

erk sudah lama agknya sy tak mencoretkan buah fikiran di sini.hihi

nak link ye?ha ameklah nih.walaupun agak2 segan nak beri,yela apela yg ade sgt pn.huhu

http://zoeyla92.blogspot.com

adios~ ^_^
aYu said…
sy dah link blog awak.
tapi awak xde link ke blog sy kot.
ehehe..
kalau sudi link la..

http://noridayumz.blogspot.com/
Airina Nisrin said…
salam~
nk exhange link jgk..hehe

http://hikari-labyrinth.blogspot.com/
ninis said…
blog ni mmg best.byk ilmu :)

mine - http://lostgirlfairytale.blogspot.com/
Nurliyana Amdan said…
salam..

Nice blog..Rmai sahabt2 saya dok sebut psl blog en hami nie.. So, jemputla ke blog sy ye..

http://nurliyana-amdan91.blogspot.com
Nurul Harun said…
suka baca belog bro! :)

ni belog nurul, singgah la kalau free

http://nuruladriana.blogspot.com/
maCy said…
maCy awal2 dah tarok link abg..
kayown said…
sakura pon nak jugak..he3

http://blossom-sakura.blogspot.com/
NichKhun said…
http://akuperasanbaek.blogspot.com
Wanie-san said…
link en hami asraff dh lme ade dlm bog sy..:)

www.mushroomwanie.blogspot.com
eii.. sbnrnya link kat blog sy tu just utk mpermudahkn "pnerjahn" sy. heeee... dulu byk free time nak baca smua blog tu, but now.. huhuhu :(
tunggu weekend jer, tu pun kkdg x de masa. so just up traffic jer la..

http://endless5582.blogspot.com
Hazzy Ishak said…
jom tukar

http://hazzysuperb.blogspot.com/
HaiDa HiDa said…
salam..

sebenarnya hida dh lama link blog ke hamiasraff.. masa 1st jalan2 kt blog hami, hida rasa blog ni byk maklumat yg boleh di kongsi bersama.. coretan serta buah fikiran hami jge amat menarik..

ni url blg hida: http://haida-hida.blogspot.com/

apa2 pn, tahniah k.. :)
eiy_Da said…
makcik2 pon ske bc blog awak..pe tah lg yg mude2 kan..heheh =p nk xchange link gak lah walopon belog saye xbest..huhu

http://www.eiyda.co.cc
exchange link?? wah..menarik

http://syafiqa-belle.blogspot.com
reen_sofee said…
my link

http://cheritaseorangaku.blogspot.com

do visit yepp.

^^
lemonade said…
terima kasih atas jemputan. Jom!! http://sweetstoberi.blogspot.com
beLLa said…
mari bertukar link..hoyehh! ;D


http://hoyehhoyeh.blogspot.com/
manna_salwa said…
salam tuan blog yg menarik n berinformasi..
tQ k mintak tggl link kt cni..
^_^

may Allah bless,

http://pendambarahmat.blogspot.com/
Khadijah Nas said…
saya baru nak bertatih nak berbelog nih.. huhu..
apa pun nice buah fikiran of u.. hehe.
http://khadijahnas.blogspot.com/
a's said…
nice writing!

http://violetredbubbles.blogspot.com
NK said…
memang bagus content blog bro hami,


blog bro saye dah letak link kat,

http://notakosong.com/nk-link-exchange/
salam.

Saya dah lama dah letak link blog HamiAsraff kat blog saya.

Shameel Iskandar

http://www.bicaradariaku.blogspot.com/
cane sbnanye nk exchange link ni? ltk jeke link kt sini?

http://zuelyhebatohh.blogspot.com

ceni eh??? -.-'
aleng said…
alengz.blogspot.com

muat lg ke nk exchange link. mekaceh yer hami
onediin.blogspot.com... hehe..
jumpa lagi en hami
Lala =) said…
salam. link kamu ada di blog saya. http://lovetaharah.blogspot.com
;] mari2 exchange link. ehee!
Sarah Zulkefli said…
salam..blogwalking..nice blog :)
Yana KenJa said…
ok...tglkn link kat sini..
http://batuburpblur.blogspot.com
suda link kamu ye..=)
macey...
Fia Abas said…
wahhh hami is back..dh balik bcuti ker?
SweetyMui2 said…
nak exchange gak..:)
dh fllow u :)
http://msmui2.blogspot.com
Ery Farieha said…
name saye Ery Farieha

ini link saye

http://lapinkyery.blogspot.com/

heeee

macehh =P
ada said…
dah lama letak ini blog dalam blog list sayer,. =)

nnt letak ye,.

http://ada0203.blogspot.com/
mahu juga..abg hami asraf..mmg popular

www.ilhaminurekin.blogspot.com
evaa said…
tengs singgah aritu :)

mari tuka2 link!

http://exparaadoxus.blogspot.com/
tengs!
evaa da letak dah ur link

;D
salam saudare..trase nk gak xchange link
dh lm act letak ur link kt blog sy

http://famefeedfab.blogspot.com/
Cikgu Nurin said…
salam Hami,akak dah lama linkkan blog hami ni kat blog akak,tq sbb sudi jengah blog akak,kalau sudi lagi akak tinggalkan jejak kat sini,tapi rasa malu gak kalu tgk link blog kita kat blog orang terkenal,maklumla, blog kita sekadar di pinggiran jer...he he he...
www.adikanati.blogspot.com
atoyis said…
exchange link

http://atoyis-san.blogspot.com
Nur Atiqah said…
hopefully boleh la luangkan masa ke blog saya =)

http://sayabiasa.blogspot.com
NuaK said…
huhuh ....
wah byknya follower ...
dah follow gak la mcm neh ...
huhu
LaNuNsepet said…
nak gak....
ni link lanun...
lanun akan add lu bro skali kat tukar2 link lanun...
kita exchange

http://lanunsepet.blogspot.com/
NiZaM LiMiTeD said…
wahh..bnyknye permintaan..adakah permintaan sy dpt dilayan.hehe..

link blog tuan dah diletakkan di blog saye..

blog saye http://nizamlimited.frenzyfm.my/

salam ukhwah..=)
ciKenit farHana said…
nak juga bertukar2 link... (^_^)

http://littlehuge.blogspot.com/
Mario said…
macam saya bole tak bro...

http://pangkin4rest.blogspot.com/

pls review and luluskan kalu layak...
nina said…
aku pon nak exchange gak..

http://ninamamet.blogspot.com/
ni link sy.

http://syarifah-radiah.blogspot.com

syukran alaik.
:)
LUKISAN PENA said…
harap masih berkesempatan..

http://saljuhumairah.blogspot.como
http://nurhidayahyahya.blogspot.com/
MuNsYi SaMa said…
makcik2 pon bekenan. uih..jelesnye. hehe

dah lame letak ur link bro.

mine --> http://kokoro-no-haiku.blogspot.com/
gooseberries said…
http://gooseberries-sally.blogspot.com/
Anonymous said…
Saya x tau macam mana boleh jumpa blog awk nih.. bila bc, klkr sgt2. mcm ada interaksi dgn pmbca2 lain. so, x slh kn kta change link.

http://deardindadya.blogspot.com/

thankz..
myra_bunny said…
sy kwn cik makan..hehehe...td nm[k cik makan dok tergelak2 tgk post anda...so tergerak ati nk bukak..kinda nice :)
keep it up...btw, my url:

http://myrahunny.blogspot.com
Eda said…
blogwalking...

ntah mcmn leh tersinggah kt sini..
neway, keep it up..

http://idalatiff.blogspot.com
aphids said…
http://aphidsparasit.blogspot.com
boleh tukar pendapat

http://ironanagel.blogspot.com/
inna hayati said…
salam.
tahukah?saya jumpa blog kamu kat lab tingkat8. jadi saya terus add dalam list blog saya sebab;
eh..macam best lak ade org dlm fak ni tulis blog juga..hehe..
add me:

http://kerananamakuinna.blogspot.com

nice knowing you
:D
Aftiey said…
http://wardahaftiey.blogspot.com.
Ada masa silakan berkunjung.. ;)
alida said…
http://iniblogalida.blogspot.com/

free2 datang lah
akmar said…
nak exchange link jgk bole? ni link sy:

http://sigadiscomel.blogspot.com
salam. Join juga ya?

http://nurhanisahsafian.blogspot.com
salam...err,nak nyebok juga kat sini boleh? sy still budak baru belajar dalam dunia blog... ada la dalam 6hari baru buat.. nway,sy org kedah!! (ceh,nak jugak) hehe.. ok2,straight 2 the point..ni link saya.. http://diaribudakcomot.blogspot.com.. syukran 'alaika~ =)
aThiRaH said…
http://jaguhhati.blogspot.com
aly said…
nak nyibuk kat sini gak :p
http://celoteh-aly.blogspot.com
:: Feez_Mior :: said…
asyiik bertwit saja.. meh laa letak link saya pulak :D

http://eteqcute.blogspot.com
Aleeya said…
nice blog adik ni, jom tuko link ngan akak..

http://aleeya01.blogspot.com

akak dah follow blog awk..tq..
Asma said…
nak tukar juge :

http://asma-rizal.blogspot.com

da follow..:)
mohanis said…
Dh follow dan link blog Hami skali :D

Mohanis

http://teguhmohanis.blogspot.com/
Cik Mus said…
saya masih baru. silalah beri kritikan membina.

musfirahhasan.blogspot.com
En iLham said…
assalammualaikum en hami asraff

sudah lama sebenarnya membaca blog en hami ni. dan sudah lama juga meletakkan blog en hami di blog saya.namun baru sekarang ternampak post exchange link ni. so, teringin jugalah nak berkongsi link.harap en hami tak keberatan. saya budak baru belajar. kalau salah tolong tegurkan..

ini link blog saya

http://kauilhamku881204.blogspot.com/

~syamil a samad~
tOm said…
atas permintaan ramai..
silalah ambil dan simpan link ni elok2 ye.. =P

http://nakashimakureno.blogspot.com
Secret Garden. said…
assalamualaikum...ni link nyer
http://secretgarden96.blogspot.com
melatidaisy said…
salam alaik..

jalan2 pagi ni terjumpa blog menarik ni..teruskan menulis, semoga mendapat redha Allah :)

salam ukhwah,

http://melatidaisy.blogspot.com
amy alisya said…
mimimalisa.blogspot.com...

thank sudi dtg...buatlah shoutmix, senang nk tinggalkn jejak..hehe..
keep in touch
tidak mahu melepaskan peluang.. jom exchange link..

http://azimask.blogspot.com

klik sinie jom...
Haura Malina said…
lets exchange..

hauramalina.blogspot.com
theHusnaM said…
http://husnameka.blogspot.com

terima kasih atas kunjungan saudara.
AKMAL_ALIF said…
Salam...

http://penatulis.blogspot.com

http://santaisahaja.blogspot.com
miss jue said…
hye.. jom xchange link ^_~

http://princessjue.blogspot.com
CikSembang said…
ni link saya dan saya akan link ke blog hami sedikit hari lagi sebab sedikit sibuk dimusim cuti sekolah anak2 dirumah
http://www.ciksembang.com
InsyaAllah blog pertama yg link dengan saya.Blog saya juga tidak seberapa
aisyah said…
http://aisyahnaqiah.blogspot.com

nice blog ;)
ema_hzardy said…
salam..
blog yg baik..byk yg boleh kita pljari kat sni,.

well done 4 doin a gud job..

http://emahzardy.blogspot.com
syera gegurlz said…
nice blog... i like.. this my link..

http://syera92.blogspot.com/
induk said…
nice n3...& tersenyum2 gak membaca gelagat korang yg sebaya dgn anak2 buah induk & anak induk...teruskan berkarya....he..he..

induk
http://indukden.blogspot.com
Fina Fento said…
mau jugak :)

http://fentomatte.blogspot.com

tima kasih
Maap, nak menyeb0k juge di tengah2 keramaian manusia yg tgh exchange link. Btw, all da beshh... =)

http://yanafie.blogspot.com/
Idalara said…
assalamualikum..blog yg menari,nama yg indah dn tuannya juga..
kak ida pun nak exchange link

www.idalara.blogspot.com
ema aling said…
a very nice blog...

http://emaaling.blogspot.com
ZihNuN FaTiN said…
blog awk sgt bagus...teruskan!=)

jemput ke blog sy..=)

http://tarianjemariseni.blogspot.com
http://srialhafeez.blogspot.com
ucuuu said…
ana bru je pertama kali melawat blog nta.... jadik,xpndai nak kritik ape2..
ape2 pon ana share gak la link ana kpd nta...

http://ucuuu.blogspot.com/

melawat2 la jika de mse...
hopefully,sme2 kiter manfaatkn ilmu yg ade kpd smue masyarakat...:')
munniey suda :) said…
salam. awesome blog. :)
jericle said…
http://www.aku-akudiadankamu.blogspot.com/...terbaekla blog nih~~~
induk said…
induk pun suko baco blog ekau jang!!!
mYrA said…
salam ukhuwah....

http://myra-jaafar.blogspot.com

^ ^,
noraim said…
salam ziarah kembali :)

my link: http://noraimismail.blogspot.com
noraim said…
salam ziarah kembali. baru ade kesempatan ziarah :)
mrs.JamaL said…
salam dik...
blog ni memang pemes pown, dari mula akak berblogging till now...slalu masuk sini..tp snyap2 la..part yang paling best tu..kisah dak ain,..dari situ la akak mula folo blog ni...tp tgk ramai reader pompuan ee..ni ramai makcik nak buat menantu ni..anak akak kecik lagi..kalu x buleh wat menantu..ha..ha
Anak Akhirat said…
Salam bro~

Exchange link ya.
The Rock Star said…
Salam...Here is my link:

http://mohdridzwan.com/

I already add in my link list...thanks
Airina Nisrin said…
http://hikari-labyrinth.blogspot.com/
umi kalsom said…
salam,
penulis blog yg budiman...baru 1st time sy jejak ke blog HAMI ASRAFF.
sangat menarik...=)

teruskan perjuangan anda...
may ALLAH bless u...
elliesa said…
salam,
hai hamiasraff!i've read ur blog n i like the way u express ur feeling n da way u think..well keep it up good work n have a nice day ya!oopss sory..no link!hehehe;)
Cinta Hatiku said…
Exchange..Hahaha..thanks coz drob by kat blog akak..

http://mamacitomei.blogspot.com/
Perindu_Ilahi said…
salaam.

nice blog kamu ni

santai je

saya :

http://www.theundoubtedfaith.blogspot.com/

moga dapat manfaat :)
cik_sue said…
salam.

nice blog awak nie.santai,n interesting.

silalah ziarah ke blog sy

http://suhanaabdghani.blogspot.com/

jumpa lg.
cik_sue said…
salam.

nice blog awak nie.santai,n interesting.

silalah ziarah ke blog sy

http://suhanaabdghani.blogspot.com/

jumpa lg.
cik_sue said…
salam.

nice blog awak nie.santai,n interesting.

silalah ziarah ke blog sy

http://suhanaabdghani.blogspot.com/

jumpa lg.
zahex said…
salam,anda blogger yang bagus dan pemikir yang bagus juga.
untuk exchange link,ini blog sy mengenai 2d dan 3d serta tutorial
http://terokailmu.blogspot.com
silalah ke blog saya dan komen supaya sy boleh menjadi sebagus anda
farhana said…
baru saja mengenali blog hami asraff dari seorang kawan.. lepas baca, terus tertarik dengan cara penulisan anda.. best!



jemput singgah:

http://popolita.blogspot.com
kopiah_alrazi said…
Salam,
hendak berkongsi link juga.
Penulisan anda bagus :).

blog sy :

http://kopiahhensem.blogspot.com/


sila tunjuk ajar ye.
sfatimahzj said…
dah tertarik kt isi blog ni da..hehe

my blog..
fatimahjohari.blogspot.com
nabilah liyana said…
mine:
http://nabilapds676.blogspot.com
nice blog..like it!
sharing...;)
http://analerr.blogspot.com/
intankuterpilih said…
nak xchange link jugak boleh??

http://intankuterpilih.com/
yatie said…
nak gak.. tp memang menarik ko..
rinie din said…
salam.. tertarik dengan entri kamu.

saya dah masuk blog kamu dalam bloglist saya

http://creativmum.blogspot.com
humbleyat said…
nak letak link kat sini juga..
http://humblehayati.blogspot.com
:-)
chenta kyra said…
ni sy punye..
chintakyra.blogspot.com
anyway...blog ni bru je lg...
hope dpt wat rujukan dri blog abg hami..
~WaWa~ said…
http://hyperzz-dgreenfrog.blogspot.com/
fatinmmj said…
http://fatinfavthen.blogspot.com
tq..hope klik yaa..=)
Nadiah said…
http://mizznadiah.blogspot.com/
♥ FeRra ♥ said…
http://carebeargucci.blogspot.com


nice blog (:
M Fizan said…
feel free to follow me :)
nazlifestory.blogspot.com
eSZy said…
blogger yg mmpunyai pakej lngkap..alhamdulillah...
Nur Farhana said…
http://nurfarhana930.blogspot.com
R3alfarhha said…
tumpang lalu...

nk menyibuk jugak kat sini;

http://anakf3ldatenggaroh5.blogspot.com/
Ary said…
tumbang menyebuk sekaki..hehehe...

http://haryanies.blogspot.com/
eqin said…
salam..
tinggal link di sini..
http://tintanurishakir.blogspot.com/
cenna said…
http://cennamsa.blogspot.com/
Siti Rohaida said…
http://kisahsidairy.blogspot.com
Dieba Saihen said…
nice blog.. selalu follow bro hami kat fb saje.. teruskan menulis keranaNya. Moga ada manfaat disisiNya.. :)

link saya,
http://bittersweetjourneyoflittlekhalifah.blogspot.com
umi fafa ~ said…
this mine :: http://syifaaizad.blogspot.com/
Azmiljemay said…
Ok bro, saya dah letak blog link saudara di segmen blogosphere saya. Tlg respon. Thanks.

URL Blog: http://malaysiaaffsuzukicup.blogspot.com

Title : Harimau Malaya

.:hamba:. said…
mujahidahiman.blogspot.com :)
Hilmi Zamri said…
jana income jom....insyaallah berhasil.... http://www.theweeklypay.com/index.php?share=290978
Saya sudah letakkan link blog Tuan di ruangan link exchange. Terima kasih.

http://www.azzahairi.com
Feyruz M Ayob said…
http://feyrul.blogspot.com

tq yaa

Popular posts from this blog

Bolehkah Orang Melayu Yang Beragama Islam Bermain Nombor Ekor?

Terlalu Rindu Ayah. Hargai Ayah Anda Selagi Mereka Masih Ada.

Kita Tak Mampu Puaskan Hati Semua Orang. (Nukilan Di Malam Sepi)