Terima Kasih Sudi Baca Blog Ini. Jom Exchange Link.

by - April 27, 2010



Assalamualaikum w.b.t

Toleh kanan laptop. Toleh kiri TV. Ku toleh kanan kembali. Oh nampaknya laptopku lebih menarik perhatian. TV? Macam sudah lama aku tidak bernafsu untuknya. Di rumah sewa aku tu ada je TV. Tapi memang tersangat jarang buka. Dan kurang dari 5 kali aku buka untuk semester ini.

Mungkin ianya terkesan sehingga terbawak balik ke rumah ayah bonda tercinta. Rancangan kegemaran? Entah dah lupa. Lebih kepada rancangan yang berunsur download. Ku tahu memasing sibuk dengan Adamaya & Asmaradana sekarang ni. Tadi pertama kali menonton Adamaya. Oh rancangan ini telah menambat dan tertambat anak-anak buahku melekat di kaca televisyen. Dan memasing sibok setori kat aku. So aku pun terlayanlah seketika.

Entri pasal apa ya kali ni? Bila sekali sekala post new entri beginilah jadinya. Tadi buka Facebook. Ada seseorang hantar mesej di kotak inboxku. Agak kelakar jugak. Mesejnya begini :


En.Hami..hihi..mak saya suka blog encik Hami..Mak kirim salam..haha Jangan risau..Mak tak nak amik sebagai menantu pun..hihi


Err, terkedu. Nak tergelak pun ada. Eh eh malu juga! *blushing galak*. Siapa orangnya? Tak perlulah mention di sini ya. Mak dia baca blog aku? Makcik, terima kasih la ya. Blog saya ni biasa-biasa aja. Menulis apa yang dirasa keluar dari kotak minda. Apa pun terima kasih banyak sudi baca. Saya hargai :)

Mesej dari yang lain pulak. Dah lama dah ni :


hye...i read ur blog..nice way of thinking..teruskan perjuangan..=)


Yang berkaitan juga :


Saya suka baca blog awak. teruskan perjuangan awak tu k! hehe (^_~)V


Cukuplah contoh yang diberikan. Takut menimbulkan riak secara tak sengaja. Harap dijauhkan. Terima kasih dan terima kasih lagi sudi baca blog saya yang tak seberapa ini. Tiada apa yang istimewa. Masih bertatih dalam dunia blog ini. Belum genap setahun lagi.

Sebagai tanda menghargai pembaca, ya sesiapa yang membaca expecially para blogger, anda bolehlah TUKAR LINK dengan saya. Oh blogku ini bukanlah menjana trafik terlalu tinggi seperti blog yang lain.

Kadang-kadang tu ada yang letak my link dalam blog mereka, tetapi saya tak berbuat demikian. Tak adillah begitu kan?

Maka, sesiapa yang ada link saya dalam blog anda, boleh tinggalkanlah link anda di sini. Yang berminat nak tinggalkan link pun boleh. Sesiapa sahaja. Itu pun kalau sudilah. Tidak memberi jaminan apa-apa. Lagipun blog ini bukanlah terlalu mahsyur dan dikenali ramai.

Semoga kita para blogger terus mempertengahkan isu yang bernas untuk santapan minda. InsyaAllah. Itu yang diutama dalam menggorak langkah sebagai insan yang berjaya.

Itu saja la kot. Silalah tinggalkan link anda ya. Nanti aku letakkan satu lagi ruangan untuk TUKAR LINK on the right side.

Wassalam.

Post Script : Nak guna cuti puas-puas sebelum kembali bertempur :)


Share/Bookmark


You May Also Like

166 comments

  1. exchange link?

    aku mmg awal2 dah letak link blog hamiasraff ni dekat blog..

    ini url nye, Serol-Nizam

    http://serol-nizam.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. http://nurhidayahisa.blogspot.com/

    wah glemer en hami..congrates!

    ReplyDelete
  3. ohhhhhhhhhhh
    selalu sudi nak exchange link
    tarok kat komen leh kan?

    http://norfadhillah1810.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. salam..
    maaf jika ini maksud saudara..
    cadangan yang baik selain merapatkan ukhwah..kita boleh bertukar pendapat di blog masing2..akhir kata blog anda mmg menarik dengan ramai followers..tahniah..

    ReplyDelete
  5. link exchange
    www.srikandiputri.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. nama awak menjadi igauan seorang housemate saya.

    hehe. blogger hami asyraf memang jadi sebutan kan.

    cara awak menulis dan berfikir, memikat.

    ReplyDelete
  7. my link:

    http://zulkbo.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. dah letk link ko dah....hehe

    http://bezbuddy.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. DA stat cuti ye. sama~
    eh mesej petama kat entri tu lawak, taux kdg2 kalo org tu katanya tak sebenarnya nak. haa jadi menantu makcik lah tu ye! hee...bye

    ReplyDelete
  10. dah link ur blog..my link >

    http://hana-ahmad.blogspot.com

    thnx!!

    ReplyDelete
  11. dah link ur blog..my link >

    http://hana-ahmad.blogspot.com

    thnx!!

    ReplyDelete
  12. singgah letak link
    hehehe...

    ReplyDelete
  13. suka baca tulisan anda ! teruskan perjuangan ! :D

    ReplyDelete
  14. http://tales-from-nowhere.blogspot.com/

    * nak exchange link dgn makcik tu boley? hehe

    ReplyDelete
  15. blog saya :
    http://bbmemorylane.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. salam,haha, habislah...mak ciktu dah berkenan nak buat menantu..cuma anak dia cover2kan..hehehe...

    ni link dia,
    http://faina989.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. http://nooneknowzz.blogspot.com/

    ReplyDelete
  18. encik hami,terima kasih sudi singgah blog saya.
    =]
    saya da folo encik.
    jom exchange link gak
    =D
    http://narcissafelton.blogspot.com

    ReplyDelete
  19. http://wamozuwaha.blogspot.com/

    ReplyDelete
  20. nk exchange link jgk r..link sy

    http://sarahshafie.blogspot.com.

    tq ek..

    ReplyDelete
  21. hehehe...
    yeke makcik tu xnk..hihihi..

    ReplyDelete
  22. nak jugak =)

    http://senyumuntuksaya.blogspot.com

    ReplyDelete
  23. nak exchange gakla:
    www.razis.co.cc

    Blog ko dah ade kat blog aku kat no.28. Cek sini, http://www.razis.co.cc/p/kawan-kawan.html

    ReplyDelete
  24. ok jugak tu.
    my link : http://syidamislan.blogspot.com

    ReplyDelete
  25. salam follow memollow...

    saya baru jumpa blog ni...besz2...mai r follow saya jugak ea...tp blog saya xla sebesz blog awak...huhuhu

    visit me back k..

    ReplyDelete
  26. http://mijikemamang.blogspot.com

    jom exchange

    ReplyDelete
  27. Salam Hami ... Blog Hami memang BEST ... Acik dah kenalkan pada anak Acik yang FORM 3, dan dia sangat sangat suka baca Blog Hami.

    Bagi remaja seperti dia, memang banyak kutip pelajaran di sini. Dia suka dengan cara Hami berfikir dan pendapat Hami disini.

    Ehmmm ... Kalau pesan kat FB tu kan dia tulis "Jangan risau...mak tak nak amik sebagai menantu pun", BUT Kalau pesanan penaja Acik lak "Nak jadi menantu Acik tak?" hahahahahaha :D

    ReplyDelete
  28. ehem incik hami.. lame sungguh cikery tak singgah disini =)

    ReplyDelete
  29. blog abg best lah,gaya penulisan menarik,mesti time spm dulu-dulu karangan dapt A1 kan? haha :D

    saye suda follow abg

    exchange link

    http://muhdfarith.blogspot.com

    ReplyDelete
  30. Salam Hami,

    Dayah just recently read your blog and follow you.. hehehe..
    Nice tough and make me thinking. Keep writing. Rajin2 singgahlah blog saya, coretan hari2 yang biasa sahaja..anywhere All the best in your xm!

    ReplyDelete
  31. salam...
    sungguh humble mr.hami ni
    ya..kesederhanaan itu perlu..heheh

    erk sudah lama agknya sy tak mencoretkan buah fikiran di sini.hihi

    nak link ye?ha ameklah nih.walaupun agak2 segan nak beri,yela apela yg ade sgt pn.huhu

    http://zoeyla92.blogspot.com

    adios~ ^_^

    ReplyDelete
  32. sy dah link blog awak.
    tapi awak xde link ke blog sy kot.
    ehehe..
    kalau sudi link la..

    http://noridayumz.blogspot.com/

    ReplyDelete
  33. salam~
    nk exhange link jgk..hehe

    http://hikari-labyrinth.blogspot.com/

    ReplyDelete
  34. blog ni mmg best.byk ilmu :)

    mine - http://lostgirlfairytale.blogspot.com/

    ReplyDelete
  35. salam..

    Nice blog..Rmai sahabt2 saya dok sebut psl blog en hami nie.. So, jemputla ke blog sy ye..

    http://nurliyana-amdan91.blogspot.com

    ReplyDelete
  36. suka baca belog bro! :)

    ni belog nurul, singgah la kalau free

    http://nuruladriana.blogspot.com/

    ReplyDelete
  37. maCy awal2 dah tarok link abg..

    ReplyDelete
  38. sakura pon nak jugak..he3

    http://blossom-sakura.blogspot.com/

    ReplyDelete
  39. http://akuperasanbaek.blogspot.com

    ReplyDelete
  40. link en hami asraff dh lme ade dlm bog sy..:)

    www.mushroomwanie.blogspot.com

    ReplyDelete
  41. eii.. sbnrnya link kat blog sy tu just utk mpermudahkn "pnerjahn" sy. heeee... dulu byk free time nak baca smua blog tu, but now.. huhuhu :(
    tunggu weekend jer, tu pun kkdg x de masa. so just up traffic jer la..

    http://endless5582.blogspot.com

    ReplyDelete
  42. jom tukar

    http://hazzysuperb.blogspot.com/

    ReplyDelete
  43. salam..

    sebenarnya hida dh lama link blog ke hamiasraff.. masa 1st jalan2 kt blog hami, hida rasa blog ni byk maklumat yg boleh di kongsi bersama.. coretan serta buah fikiran hami jge amat menarik..

    ni url blg hida: http://haida-hida.blogspot.com/

    apa2 pn, tahniah k.. :)

    ReplyDelete
  44. makcik2 pon ske bc blog awak..pe tah lg yg mude2 kan..heheh =p nk xchange link gak lah walopon belog saye xbest..huhu

    http://www.eiyda.co.cc

    ReplyDelete
  45. exchange link?? wah..menarik

    http://syafiqa-belle.blogspot.com

    ReplyDelete
  46. my link

    http://cheritaseorangaku.blogspot.com

    do visit yepp.

    ^^

    ReplyDelete
  47. terima kasih atas jemputan. Jom!! http://sweetstoberi.blogspot.com

    ReplyDelete
  48. mari bertukar link..hoyehh! ;D


    http://hoyehhoyeh.blogspot.com/

    ReplyDelete
  49. salam tuan blog yg menarik n berinformasi..
    tQ k mintak tggl link kt cni..
    ^_^

    may Allah bless,

    http://pendambarahmat.blogspot.com/

    ReplyDelete
  50. saya baru nak bertatih nak berbelog nih.. huhu..
    apa pun nice buah fikiran of u.. hehe.
    http://khadijahnas.blogspot.com/

    ReplyDelete
  51. nice writing!

    http://violetredbubbles.blogspot.com

    ReplyDelete
  52. memang bagus content blog bro hami,


    blog bro saye dah letak link kat,

    http://notakosong.com/nk-link-exchange/

    ReplyDelete
  53. salam.

    Saya dah lama dah letak link blog HamiAsraff kat blog saya.

    Shameel Iskandar

    http://www.bicaradariaku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  54. cane sbnanye nk exchange link ni? ltk jeke link kt sini?

    http://zuelyhebatohh.blogspot.com

    ceni eh??? -.-'

    ReplyDelete
  55. alengz.blogspot.com

    muat lg ke nk exchange link. mekaceh yer hami

    ReplyDelete
  56. onediin.blogspot.com... hehe..
    jumpa lagi en hami

    ReplyDelete
  57. salam. link kamu ada di blog saya. http://lovetaharah.blogspot.com
    ;] mari2 exchange link. ehee!

    ReplyDelete
  58. ok...tglkn link kat sini..
    http://batuburpblur.blogspot.com
    suda link kamu ye..=)
    macey...

    ReplyDelete
  59. wahhh hami is back..dh balik bcuti ker?

    ReplyDelete
  60. nak exchange gak..:)
    dh fllow u :)
    http://msmui2.blogspot.com

    ReplyDelete
  61. name saye Ery Farieha

    ini link saye

    http://lapinkyery.blogspot.com/

    heeee

    macehh =P

    ReplyDelete
  62. dah lama letak ini blog dalam blog list sayer,. =)

    nnt letak ye,.

    http://ada0203.blogspot.com/

    ReplyDelete
  63. mahu juga..abg hami asraf..mmg popular

    www.ilhaminurekin.blogspot.com

    ReplyDelete
  64. tengs singgah aritu :)

    mari tuka2 link!

    http://exparaadoxus.blogspot.com/
    tengs!
    evaa da letak dah ur link

    ;D

    ReplyDelete
  65. salam saudare..trase nk gak xchange link
    dh lm act letak ur link kt blog sy

    http://famefeedfab.blogspot.com/

    ReplyDelete
  66. salam Hami,akak dah lama linkkan blog hami ni kat blog akak,tq sbb sudi jengah blog akak,kalau sudi lagi akak tinggalkan jejak kat sini,tapi rasa malu gak kalu tgk link blog kita kat blog orang terkenal,maklumla, blog kita sekadar di pinggiran jer...he he he...
    www.adikanati.blogspot.com

    ReplyDelete
  67. exchange link

    http://atoyis-san.blogspot.com

    ReplyDelete
  68. hopefully boleh la luangkan masa ke blog saya =)

    http://sayabiasa.blogspot.com

    ReplyDelete
  69. huhuh ....
    wah byknya follower ...
    dah follow gak la mcm neh ...
    huhu

    ReplyDelete
  70. nak gak....
    ni link lanun...
    lanun akan add lu bro skali kat tukar2 link lanun...
    kita exchange

    http://lanunsepet.blogspot.com/

    ReplyDelete
  71. wahh..bnyknye permintaan..adakah permintaan sy dpt dilayan.hehe..

    link blog tuan dah diletakkan di blog saye..

    blog saye http://nizamlimited.frenzyfm.my/

    salam ukhwah..=)

    ReplyDelete
  72. nak juga bertukar2 link... (^_^)

    http://littlehuge.blogspot.com/

    ReplyDelete
  73. macam saya bole tak bro...

    http://pangkin4rest.blogspot.com/

    pls review and luluskan kalu layak...

    ReplyDelete
  74. aku pon nak exchange gak..

    http://ninamamet.blogspot.com/

    ReplyDelete
  75. ni link sy.

    http://syarifah-radiah.blogspot.com

    syukran alaik.
    :)

    ReplyDelete
  76. harap masih berkesempatan..

    http://saljuhumairah.blogspot.como

    ReplyDelete
  77. http://nurhidayahyahya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  78. makcik2 pon bekenan. uih..jelesnye. hehe

    dah lame letak ur link bro.

    mine --> http://kokoro-no-haiku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  79. http://gooseberries-sally.blogspot.com/

    ReplyDelete
  80. Saya x tau macam mana boleh jumpa blog awk nih.. bila bc, klkr sgt2. mcm ada interaksi dgn pmbca2 lain. so, x slh kn kta change link.

    http://deardindadya.blogspot.com/

    thankz..

    ReplyDelete
  81. sy kwn cik makan..hehehe...td nm[k cik makan dok tergelak2 tgk post anda...so tergerak ati nk bukak..kinda nice :)
    keep it up...btw, my url:

    http://myrahunny.blogspot.com

    ReplyDelete
  82. blogwalking...

    ntah mcmn leh tersinggah kt sini..
    neway, keep it up..

    http://idalatiff.blogspot.com

    ReplyDelete
  83. http://aphidsparasit.blogspot.com

    ReplyDelete
  84. boleh tukar pendapat

    http://ironanagel.blogspot.com/

    ReplyDelete
  85. salam.
    tahukah?saya jumpa blog kamu kat lab tingkat8. jadi saya terus add dalam list blog saya sebab;
    eh..macam best lak ade org dlm fak ni tulis blog juga..hehe..
    add me:

    http://kerananamakuinna.blogspot.com

    nice knowing you
    :D

    ReplyDelete
  86. http://wardahaftiey.blogspot.com.
    Ada masa silakan berkunjung.. ;)

    ReplyDelete
  87. http://iniblogalida.blogspot.com/

    free2 datang lah

    ReplyDelete
  88. nak exchange link jgk bole? ni link sy:

    http://sigadiscomel.blogspot.com

    ReplyDelete
  89. salam. Join juga ya?

    http://nurhanisahsafian.blogspot.com

    ReplyDelete
  90. salam...err,nak nyebok juga kat sini boleh? sy still budak baru belajar dalam dunia blog... ada la dalam 6hari baru buat.. nway,sy org kedah!! (ceh,nak jugak) hehe.. ok2,straight 2 the point..ni link saya.. http://diaribudakcomot.blogspot.com.. syukran 'alaika~ =)

    ReplyDelete
  91. http://jaguhhati.blogspot.com

    ReplyDelete
  92. nak nyibuk kat sini gak :p
    http://celoteh-aly.blogspot.com

    ReplyDelete
  93. asyiik bertwit saja.. meh laa letak link saya pulak :D

    http://eteqcute.blogspot.com

    ReplyDelete
  94. nice blog adik ni, jom tuko link ngan akak..

    http://aleeya01.blogspot.com

    akak dah follow blog awk..tq..

    ReplyDelete
  95. nak tukar juge :

    http://asma-rizal.blogspot.com

    da follow..:)

    ReplyDelete
  96. Dh follow dan link blog Hami skali :D

    Mohanis

    http://teguhmohanis.blogspot.com/

    ReplyDelete
  97. saya masih baru. silalah beri kritikan membina.

    musfirahhasan.blogspot.com

    ReplyDelete
  98. assalammualaikum en hami asraff

    sudah lama sebenarnya membaca blog en hami ni. dan sudah lama juga meletakkan blog en hami di blog saya.namun baru sekarang ternampak post exchange link ni. so, teringin jugalah nak berkongsi link.harap en hami tak keberatan. saya budak baru belajar. kalau salah tolong tegurkan..

    ini link blog saya

    http://kauilhamku881204.blogspot.com/

    ~syamil a samad~

    ReplyDelete
  99. atas permintaan ramai..
    silalah ambil dan simpan link ni elok2 ye.. =P

    http://nakashimakureno.blogspot.com

    ReplyDelete
  100. assalamualaikum...ni link nyer
    http://secretgarden96.blogspot.com

    ReplyDelete
  101. salam alaik..

    jalan2 pagi ni terjumpa blog menarik ni..teruskan menulis, semoga mendapat redha Allah :)

    salam ukhwah,

    http://melatidaisy.blogspot.com

    ReplyDelete
  102. mimimalisa.blogspot.com...

    thank sudi dtg...buatlah shoutmix, senang nk tinggalkn jejak..hehe..
    keep in touch

    ReplyDelete
  103. tidak mahu melepaskan peluang.. jom exchange link..

    http://azimask.blogspot.com

    klik sinie jom...

    ReplyDelete
  104. lets exchange..

    hauramalina.blogspot.com

    ReplyDelete
  105. http://husnameka.blogspot.com

    terima kasih atas kunjungan saudara.

    ReplyDelete
  106. Salam...

    http://penatulis.blogspot.com

    http://santaisahaja.blogspot.com

    ReplyDelete
  107. hye.. jom xchange link ^_~

    http://princessjue.blogspot.com

    ReplyDelete
  108. ni link saya dan saya akan link ke blog hami sedikit hari lagi sebab sedikit sibuk dimusim cuti sekolah anak2 dirumah
    http://www.ciksembang.com
    InsyaAllah blog pertama yg link dengan saya.Blog saya juga tidak seberapa

    ReplyDelete
  109. http://aisyahnaqiah.blogspot.com

    nice blog ;)

    ReplyDelete
  110. salam..
    blog yg baik..byk yg boleh kita pljari kat sni,.

    well done 4 doin a gud job..

    http://emahzardy.blogspot.com

    ReplyDelete
  111. nice blog... i like.. this my link..

    http://syera92.blogspot.com/

    ReplyDelete
  112. nice n3...& tersenyum2 gak membaca gelagat korang yg sebaya dgn anak2 buah induk & anak induk...teruskan berkarya....he..he..

    induk
    http://indukden.blogspot.com

    ReplyDelete
  113. mau jugak :)

    http://fentomatte.blogspot.com

    tima kasih

    ReplyDelete
  114. Maap, nak menyeb0k juge di tengah2 keramaian manusia yg tgh exchange link. Btw, all da beshh... =)

    http://yanafie.blogspot.com/

    ReplyDelete
  115. assalamualikum..blog yg menari,nama yg indah dn tuannya juga..
    kak ida pun nak exchange link

    www.idalara.blogspot.com

    ReplyDelete
  116. a very nice blog...

    http://emaaling.blogspot.com

    ReplyDelete
  117. blog awk sgt bagus...teruskan!=)

    jemput ke blog sy..=)

    http://tarianjemariseni.blogspot.com
    http://srialhafeez.blogspot.com

    ReplyDelete
  118. ana bru je pertama kali melawat blog nta.... jadik,xpndai nak kritik ape2..
    ape2 pon ana share gak la link ana kpd nta...

    http://ucuuu.blogspot.com/

    melawat2 la jika de mse...
    hopefully,sme2 kiter manfaatkn ilmu yg ade kpd smue masyarakat...:')

    ReplyDelete
  119. http://www.aku-akudiadankamu.blogspot.com/...terbaekla blog nih~~~

    ReplyDelete
  120. induk pun suko baco blog ekau jang!!!

    ReplyDelete
  121. salam ukhuwah....

    http://myra-jaafar.blogspot.com

    ^ ^,

    ReplyDelete
  122. salam ziarah kembali :)

    my link: http://noraimismail.blogspot.com

    ReplyDelete
  123. salam ziarah kembali. baru ade kesempatan ziarah :)

    ReplyDelete
  124. salam dik...
    blog ni memang pemes pown, dari mula akak berblogging till now...slalu masuk sini..tp snyap2 la..part yang paling best tu..kisah dak ain,..dari situ la akak mula folo blog ni...tp tgk ramai reader pompuan ee..ni ramai makcik nak buat menantu ni..anak akak kecik lagi..kalu x buleh wat menantu..ha..ha

    ReplyDelete
  125. Salam...Here is my link:

    http://mohdridzwan.com/

    I already add in my link list...thanks

    ReplyDelete
  126. http://hikari-labyrinth.blogspot.com/

    ReplyDelete
  127. salam,
    penulis blog yg budiman...baru 1st time sy jejak ke blog HAMI ASRAFF.
    sangat menarik...=)

    teruskan perjuangan anda...
    may ALLAH bless u...

    ReplyDelete
  128. salam,
    hai hamiasraff!i've read ur blog n i like the way u express ur feeling n da way u think..well keep it up good work n have a nice day ya!oopss sory..no link!hehehe;)

    ReplyDelete
  129. Exchange..Hahaha..thanks coz drob by kat blog akak..

    http://mamacitomei.blogspot.com/

    ReplyDelete
  130. salaam.

    nice blog kamu ni

    santai je

    saya :

    http://www.theundoubtedfaith.blogspot.com/

    moga dapat manfaat :)

    ReplyDelete
  131. salam.

    nice blog awak nie.santai,n interesting.

    silalah ziarah ke blog sy

    http://suhanaabdghani.blogspot.com/

    jumpa lg.

    ReplyDelete
  132. salam.

    nice blog awak nie.santai,n interesting.

    silalah ziarah ke blog sy

    http://suhanaabdghani.blogspot.com/

    jumpa lg.

    ReplyDelete
  133. salam.

    nice blog awak nie.santai,n interesting.

    silalah ziarah ke blog sy

    http://suhanaabdghani.blogspot.com/

    jumpa lg.

    ReplyDelete
  134. salam,anda blogger yang bagus dan pemikir yang bagus juga.
    untuk exchange link,ini blog sy mengenai 2d dan 3d serta tutorial
    http://terokailmu.blogspot.com
    silalah ke blog saya dan komen supaya sy boleh menjadi sebagus anda

    ReplyDelete
  135. baru saja mengenali blog hami asraff dari seorang kawan.. lepas baca, terus tertarik dengan cara penulisan anda.. best!



    jemput singgah:

    http://popolita.blogspot.com

    ReplyDelete
  136. Salam,
    hendak berkongsi link juga.
    Penulisan anda bagus :).

    blog sy :

    http://kopiahhensem.blogspot.com/


    sila tunjuk ajar ye.

    ReplyDelete
  137. dah tertarik kt isi blog ni da..hehe

    my blog..
    fatimahjohari.blogspot.com

    ReplyDelete
  138. mine:
    http://nabilapds676.blogspot.com
    nice blog..like it!

    ReplyDelete
  139. nak xchange link jugak boleh??

    http://intankuterpilih.com/

    ReplyDelete
  140. nak gak.. tp memang menarik ko..

    ReplyDelete
  141. salam.. tertarik dengan entri kamu.

    saya dah masuk blog kamu dalam bloglist saya

    http://creativmum.blogspot.com

    ReplyDelete
  142. nak letak link kat sini juga..
    http://humblehayati.blogspot.com
    :-)

    ReplyDelete
  143. ni sy punye..
    chintakyra.blogspot.com
    anyway...blog ni bru je lg...
    hope dpt wat rujukan dri blog abg hami..

    ReplyDelete
  144. http://hyperzz-dgreenfrog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  145. http://fatinfavthen.blogspot.com
    tq..hope klik yaa..=)

    ReplyDelete
  146. http://mizznadiah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  147. http://carebeargucci.blogspot.com


    nice blog (:

    ReplyDelete
  148. feel free to follow me :)
    nazlifestory.blogspot.com

    ReplyDelete
  149. blogger yg mmpunyai pakej lngkap..alhamdulillah...

    ReplyDelete
  150. http://nurfarhana930.blogspot.com

    ReplyDelete
  151. tumpang lalu...

    nk menyibuk jugak kat sini;

    http://anakf3ldatenggaroh5.blogspot.com/

    ReplyDelete
  152. tumbang menyebuk sekaki..hehehe...

    http://haryanies.blogspot.com/

    ReplyDelete
  153. salam..
    tinggal link di sini..
    http://tintanurishakir.blogspot.com/

    ReplyDelete
  154. http://kisahsidairy.blogspot.com

    ReplyDelete
  155. nice blog.. selalu follow bro hami kat fb saje.. teruskan menulis keranaNya. Moga ada manfaat disisiNya.. :)

    link saya,
    http://bittersweetjourneyoflittlekhalifah.blogspot.com

    ReplyDelete
  156. this mine :: http://syifaaizad.blogspot.com/

    ReplyDelete
  157. Ok bro, saya dah letak blog link saudara di segmen blogosphere saya. Tlg respon. Thanks.

    URL Blog: http://malaysiaaffsuzukicup.blogspot.com

    Title : Harimau Malaya

    ReplyDelete
  158. mujahidahiman.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  159. jana income jom....insyaallah berhasil.... http://www.theweeklypay.com/index.php?share=290978

    ReplyDelete
  160. Saya sudah letakkan link blog Tuan di ruangan link exchange. Terima kasih.

    http://www.azzahairi.com

    ReplyDelete
  161. http://feyrul.blogspot.com

    tq yaa

    ReplyDelete

Setiap komen anda akan diapprove dengan senyuman :)