Rahsia Untuk Kamu

by - June 21, 2010

Assalamualaikum w.b.t

Erkk..... (sendawa berpanjangan)

Orang Kedah panggil sendawa as belahak. Hah hampa jangan tak tau. Ni awat dok tak dok sendawa ni? Oh bukan sendawa kekenyangan. Tetapi sendawa kelegaan. Sebab sebab? Sebab gua sudah habis final exam short courseku. Bagaimana? Susah? Ah, biarlah itu jadi jawapan pada diriku sendiri! (bajet sempoi). Yang penting gua dah habis. Hoye! Balik kampung!

Dah lama kot aku tak update. Ala, baru seminggu je pun. Oh agak lama juga bagi seorang blogger tegar. Eh eh gua kategori tegarkah? Mungkin ya dahulu. Now busy dengan exam segala, disusuli dengan ketiadaan bekalan internet dibekalkan, maka ketegaran itu tak seberapalah.

Hemm, kenapa tajuk entri 'Rahsia Untuk Kamu'. Ada la mana boleh bagitau!

Oho ~ Lama dah aku tak bergurau senda jenaka di blog hampesku ini. Ini entri segera. Idea pun segeralah. 'Rahsia Untuk Kamu' tu adalah modified dari 'The Secret To You'. Aku terjumpa dekat Youtube. Dah lama dah. Tapi entah kenapa video tu bagi aku strength. Macam bagi sedikit motivasi pada diri ini.

Tak percaya? Jom tengok video kat bawah ni. Tapi baca sekali ayat-ayat yang dilampirkan.



Amacam? Ceh sedikit pun tak bagi semangat dan motivasi kat kami pun. Err, mana la aku nak pi tau yang tu. Aku tengok, termotivasilah juga. Huhu. No komen no komen.

Okey dah la kot untuk entri kali ni. Takpa takpa lepaih ni aku akan acapkali mengupdate. Ceh bajet macam orang nak baca ja. Aduyai ~

Wokeh nak pi release release tension lepaih habih exam ni. Bersua lagi.

Wassalam.

Post Script : Entri seterusnya akan menjawab soalan-soalan kalian tentang blog hampesku ini. Nantikan.

You May Also Like

21 comments