Majlis Perkahwinan Braderku Selamat Dijalankan & Diriku Sebagai Pengapit Pengantin

by - October 18, 2010






Assalamualaikum w.b.t

Ini adalah entri bergambar. Malas nak tulis panjang-panjang. Tajuk dah mention pun. Majlis perkahwinan braderku selamat dijalankan.

Jom saksikan gambar yang aku letak secara rawak.






Saat ketibaan kedua mempelai.






Ini di rumah pengantin perempuan.




Dan ini rumah aku. Ehem, ehem ushar yang paling kiri tu!





Dan gambar ini punlah!






Berbisik-bisik semasa makan adalah perkara wajib okey!



Eh kaver-kaver pulak, takmau buka mulut.




My brader dok kata apa taktau la kat my kakak ipar.






Juadah.





Sila tambah-tambah. Aku suka part ni.





Hampa malu, hampa lapaq.




Anggota kumpulan nasyid yang diimport khas dari UUM.






Part ni tak kurang hebatnya yang aku suka.






Cuba cari aku dalam gambar di atas. Okey tak payah cari. Memang takdak pun. Ini aku tak dapat hadiri kerana terikat dengan test segala. Memang sangat mengundang kejelesan.





Pengapit berposing adalah perkara wajib. Eh macam kartun dak gambaq aku ni? Hehe.



Semoga bahagia selamanya.





Itu je la gambaq yang aku letak. Ikutkan memang la banyak. Jenuh nak letak semua. Dah aku nak sambung ketiduran. Tatkala entri ini siap, baru sampai Bumi Shah Alam.


Tahniah kepada brader gua. Moga berkekalan hingga akhir hayat. InsyaAllah.


Wassalam.


Hami Asraff :
1. Siapa memerlukan khidmat pengapit, sila hubungi aku ya. Sebut betoi-betoi. Bukan pengepit, tapi pengapit.
2. Pssst.. Psst... My kakak ipar lebih muda pada aku. Sekian.


You May Also Like

38 comments