Sunday, December 20, 2015

Coretan Di Kala Insomnia (Siri 3)


3:18 pagi.

Seperti biasa tak dapat lelapkan mata. Golek sana golek sini, still mata terbuka seluasnya. Ini mesti kena penangan Hazelnut Coffee Hailam Kopitiam tadi. Pasti.

So biasalah bila tak dapat lelap ni macam-macam dalam benak fikiran. Satu persatu menerjah masuk. Benda yang tak mau diingatkan pun, masuk sekali. Semuanya berpusu-pusu masuk. Aduyai.

Esok pagi ada appointment di Shah Alam. Biasalah hujung-hujung tahun ni. Nak end tahun ni kena banyak jumpa prospek dan klien. 

Okeylah nak cuba tidur kembali.

Moga esok aku tak terbabas tidur.

Wan'an (pepandai hampa cari maksud dia).

2 comments:

Miss M.S said...

aduhhh..sedap je bunyi kopi tu.

ye saya tahu wan'an tu apedia.haha.

Nurul Atiqah Ahmed said...


hazelnut coffee, one of minuman berkafien kegemaran. haha

wan an!