Sesi Monolog Dalaman

Wednesday, June 8, 2011

Kegembiraan Itu Masih Ada. Biarlah Gambar Bercerita. [Part 1]



Assalamualaikum w.b.t

Mengurangkan kata-kata di dalam entri ini.



Menunggu bas.




Pecah laju a.k.a breakfast.




Di pusara ayahanda tercinta.




Menabur bunga di atas pusara.




Raut wajah yang selalu mempamerkan ketenangan. Ibu tercinta.





Satu-satunya kakakku di dunia. Puan Hamilia Binti Ab. Halim.




Nurin Sofia a.k.a Kak Long a.k.a Gadis Dusun.



Nurnisa Umairah a.k.a Kak Ngah. Senyuman menawan.



Ahmad Naim Yadiy yang sentiasa membuat mimik muka.



Mungkin cover album. Mungkin.


Bersama adik gua yang rock.



Sawah.



Di Empangan Tasik Beris.



Senyuman separa menawan. Bajet.




Mereka memang suka beraksi.



Dua orang abangku yang gagah perkasa.




Gabungan dua keluarga.

Ada sorang lagi adikku tiada dalam gambar. Alhamdulillah masih diberi kegembiraan pada kami. Syukur :)

Wassalam.

Hami Asraff:
1. Aku suka pakai cap.
2. Gambar terlebih dari ruang lingkup. Err, gua malas nak outer. Boleh je kan? :)
3. Pernah bercerita mengenai anak-anak buahku di sini. SILA KLIK.

23 comments:

cik AF said...

nice smile.

gambar mbawa maksud kehidupan yang tersirat seribu satu misteri di sebaliknya. :)

Kasih Zulaikha said...

akhirnya..terupload album hepi disini..nice :)

Nur Hawa Mohd Zin said...

wajah-wajah keriangan dan kekeluargaan..nice pic :)

siskahaidan said...

Gambaq stail.

GreenAppleKu.com said...

Pertama : TQ sebab sudi komen di blog picisan saya. Mood happy nih.

Kedua : Gambar sawah pagi adalah muslihat sebab awak nak selit gambar awak yer...hehe..(nice picture)

Ketiga : Mood frust, semua abang awak dah berpunya yer..huhu..

Keempat : Setelah kesulitan pasti ada kesenangan. Moga ibu awak tabah menerima ketentuan dariNya. Hanya DIA yang mengetahui apa-apa yg tidak kita ketahui.

faiezah said...

~~happy family....bestnyer bercuti di kampung....n..lg best kalo aku pun ada kampung....huhuhu....(^_^)~~

niesa said...

Alhamdulillah, everybody get that smile back.

Senyum itu sahabat terbaik. :)

Seronok tengok semua orang seronok.

Cik Ladies said...

ahaha.. luar dari ruang lingkup pun jadi laa.. asalkan gambar.. haha.. punye la malas nak outer.. =P comey je gambo ..!

cahayachenta said...

bestnya rumah dekat sawah... tenang je kalo lihat sawah yg menghijau...

Hami Asraff said...

@cik AF:

Yup 1 gambar seribu penceritaan :)

Hami Asraff said...

@Kasih Zulaikha:

Hehehe. Malas mahu tulis panjang-panjang.

Hami Asraff said...

@Nur Hawa Mohd Zin:

Thanks :)

Hami Asraff said...

@GreenAppleKu.com:

Alaa picisan pun blog jugak kan? Yang kedua tu tepat. Ha'ah abang saya sudah berpunya. Dan terima kasih untuk yang terakhirnya :)

Hami Asraff said...

@faiezah:

Oh tiada kampung ek? Pergilah cari kampung sapa-sapa.

Hami Asraff said...

@niesa:

Alhamdulillah kegembiraan itu masih ada :)

Hami Asraff said...

@Cik Ladies:

Hahaha. Resolution gambar besar.

Hami Asraff said...

@cahayachenta:

Bukan rumah saya dekat sawah ni. Rumah mak saudara.

syanabel said...

semoga kita selalu tersenyum =))

tOm said...

Seronoknya tgk ang da hepi skang.. ;)

Puteri Balqis said...

Nampak ketenangan bila di kampung dan kegembiraan yang masih ada..

Anonymous said...

Ya Allah ensemnye penulisbelogni @ellyz2u

eda Hidayah said...

:)

Anonymous said...

salam alaik.. tmpg tanya.. puan hamilia tu lecturer uum ke? n fellow kt kolej penginapan sy kalau xclap.. mohon maaf kalau tersilap org.. peace..^_^