Kegembiraan Itu Masih Ada. Biarlah Gambar Bercerita. [Part 1]

by - June 08, 2011



Assalamualaikum w.b.t

Mengurangkan kata-kata di dalam entri ini.



Menunggu bas.




Pecah laju a.k.a breakfast.




Di pusara ayahanda tercinta.




Menabur bunga di atas pusara.




Raut wajah yang selalu mempamerkan ketenangan. Ibu tercinta.





Satu-satunya kakakku di dunia. Puan Hamilia Binti Ab. Halim.




Nurin Sofia a.k.a Kak Long a.k.a Gadis Dusun.



Nurnisa Umairah a.k.a Kak Ngah. Senyuman menawan.



Ahmad Naim Yadiy yang sentiasa membuat mimik muka.



Mungkin cover album. Mungkin.


Bersama adik gua yang rock.



Sawah.



Di Empangan Tasik Beris.



Senyuman separa menawan. Bajet.




Mereka memang suka beraksi.



Dua orang abangku yang gagah perkasa.




Gabungan dua keluarga.

Ada sorang lagi adikku tiada dalam gambar. Alhamdulillah masih diberi kegembiraan pada kami. Syukur :)

Wassalam.

Hami Asraff:
1. Aku suka pakai cap.
2. Gambar terlebih dari ruang lingkup. Err, gua malas nak outer. Boleh je kan? :)
3. Pernah bercerita mengenai anak-anak buahku di sini. SILA KLIK.

You May Also Like

23 comments

  1. nice smile.

    gambar mbawa maksud kehidupan yang tersirat seribu satu misteri di sebaliknya. :)

    ReplyDelete
  2. akhirnya..terupload album hepi disini..nice :)

    ReplyDelete
  3. wajah-wajah keriangan dan kekeluargaan..nice pic :)

    ReplyDelete
  4. Pertama : TQ sebab sudi komen di blog picisan saya. Mood happy nih.

    Kedua : Gambar sawah pagi adalah muslihat sebab awak nak selit gambar awak yer...hehe..(nice picture)

    Ketiga : Mood frust, semua abang awak dah berpunya yer..huhu..

    Keempat : Setelah kesulitan pasti ada kesenangan. Moga ibu awak tabah menerima ketentuan dariNya. Hanya DIA yang mengetahui apa-apa yg tidak kita ketahui.

    ReplyDelete
  5. ~~happy family....bestnyer bercuti di kampung....n..lg best kalo aku pun ada kampung....huhuhu....(^_^)~~

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah, everybody get that smile back.

    Senyum itu sahabat terbaik. :)

    Seronok tengok semua orang seronok.

    ReplyDelete
  7. ahaha.. luar dari ruang lingkup pun jadi laa.. asalkan gambar.. haha.. punye la malas nak outer.. =P comey je gambo ..!

    ReplyDelete
  8. bestnya rumah dekat sawah... tenang je kalo lihat sawah yg menghijau...

    ReplyDelete
  9. @cik AF:

    Yup 1 gambar seribu penceritaan :)

    ReplyDelete
  10. @Kasih Zulaikha:

    Hehehe. Malas mahu tulis panjang-panjang.

    ReplyDelete
  11. @GreenAppleKu.com:

    Alaa picisan pun blog jugak kan? Yang kedua tu tepat. Ha'ah abang saya sudah berpunya. Dan terima kasih untuk yang terakhirnya :)

    ReplyDelete
  12. @faiezah:

    Oh tiada kampung ek? Pergilah cari kampung sapa-sapa.

    ReplyDelete
  13. @niesa:

    Alhamdulillah kegembiraan itu masih ada :)

    ReplyDelete
  14. @cahayachenta:

    Bukan rumah saya dekat sawah ni. Rumah mak saudara.

    ReplyDelete
  15. semoga kita selalu tersenyum =))

    ReplyDelete
  16. Seronoknya tgk ang da hepi skang.. ;)

    ReplyDelete
  17. Nampak ketenangan bila di kampung dan kegembiraan yang masih ada..

    ReplyDelete
  18. Ya Allah ensemnye penulisbelogni @ellyz2u

    ReplyDelete
  19. salam alaik.. tmpg tanya.. puan hamilia tu lecturer uum ke? n fellow kt kolej penginapan sy kalau xclap.. mohon maaf kalau tersilap org.. peace..^_^

    ReplyDelete

Setiap komen anda akan diapprove dengan senyuman :)