Terima Kasih Kepada Imam Muda Asyraf Dan Heliza Helmi Yang Sudi Follow Twitterku :)

by - January 18, 2011



Assalamualaikum w.b.t



Niat asal untuk menidurkan diri tergendala. Makin tidak tegar berblogging. Bukan taknak update. Tahu sajalah. Busy katanya. Err, tak la busy sangat. Permulaan semester baru yang masih di awang-awangan lagi. Cuti tak cukup maa :(


Okey nak setori hal lain ni. Ah tengok tajuk entri pun dah tau gapo dio kawe nak setori mori. Hehehe.


Kejadian berlaku 2 hari lepas kalau tak silap aku. Yup memang tak silap. Aku macam biasalah, kekadang 'menggila' di Twitter. Yup Twitterku kalau tak update sehari bukan Hami Asraff la tu. Sampai member gua cakap Hami Asraff ni update Twitter 24/7 360 Degree. Err, memang tak disangkalkan lagi. But ikut time tertentu jugaklah.

So, gua bertwitterlah seperti biasa. Tup tup Twitter gua difollow oleh seorang yang gua dah follow lama dah. Haish, mimpi moon apa aku ni? Okey rileks dan buat seperti biasa. Siapakah beliau?




Sapa lagi kalau bukan Tuan Imam Muda Asyraf kita. Woho! Apa lagi tweet macam biasa la dengan ustaz sempoi ni. Eh makin rancak pulak aku tengok beliau bertweet. Yer la sebelum ni admin dia yang kuasai. Patut la pun.

Borak punya borak, gua mintak la nombor phone beliau. Mana tau kot-kot ada permasalahan dunia mahupun hal ehwal kewangan, boleh mintak tolong. (hal kewangan tu saja penambah rasa). Dan ini balasan beliau di kotak Direct Message (DM) gua yang rasa nak tergelak terbahak-bahak.





Bagi nampak yang ustaz pakai celcom sudah la ye. Boleh kan? Yang lain terpaksalah dikalermerahkan. Yer la jatuh di tangan Lisa Surihani mati gua. Hahaha. Lantas, gua pun mengekollah Imam Muda Asyraf ni. Memang sempoi dan kelakar bangat.

Rentetan dengan bertweet dengan Ustaz Asyraf, taktau pulak at the same time Ustaz tengah khusyuk bertweet dengan sorang artis cantik molek ni. Ehem ehem. Gua tweet suruh ustaz kirim salam dekat artis cantik molek tadi. Tup tup that artis follow Twitter gua.





Err, terkesima seketika. Ni ha artis tersebut!

Dok tweet dengan gadis cantik molek ni punyalah sporting noting habis. Tak sangka betul. Ahaa. Lepas tu ucapan salam diberikan di kamar Facebook beliau. Yang personal punyalah. Dan kat bawah inilah hasilnya.



Err, what else I can say? Toche toche je la. Oh wait wait! Gua tak suruh pun artis cantik molek ni add kat Facebook ye. Satgi hampa kata aku suruh pulak. Saya tak suruh kan Heliza kan? Terima kasih kata "YA" :)

Dengan Imam Muda Asyraf memang dah lama dah jadi kawan di Facebook.

Hurmmm, yang tu je la nak diceritera cintakan. Berkongsi dengan pembaca. Eh langsung tidak bertujuan memberi kejelesan mahupun kitakpuasan hati di kalangan anda. Cuma keterujaanlah sedikit. Yer la beb, artis follow Twitter hampa takkan tak teruja kot? Kalau yang takdak Twitter maybe tak rasa apa la.

Okey ni Twitter depa. Sila sila follow!

@imammudaasyraf


@helizahelmi


@HamiAsraff


Err, yang ketiga pun nak jugak. Tapi yang ketiga tu tak digalakkan follow ya. Ikut suka nak follow ke tidak. Tiada paksaan mahu pun kena hukuman sebat sekiranya tidak follow. Oh okey sudah setat merepek. Baik hentikan segera.

Jumpa lagi di lain entri. Wassalam.



Gambar dengan Imam Muda Asyraf dicedok daripada entriku terdahulu yang ini --> KLIK CEPAT



Hami Asraff:
1. Tak semua artis sombong :)
2. Ustaz, bila nak belanja bihun? Hehe.
3. Berapa kali aku sebut cantik molek di atas?
4. Meneruskan perjuangan di Bumi Shah Alam.


You May Also Like

53 comments