Saturday, May 14, 2016

Photoshoot Ala-Ala Korporat Katanya


Assalamualaikum w.b.t

Hai apa habaq semua? Moga sentiasa sihat dan bahagia. Sebenarnya entri ini bersifat saja-saja. Sekarang tengah ada masa terluang. Sedang menunggu ketibaan klien. Biasalah, sambil menunggu tu, belek handphone. Jadi bagi menghilangkan keboringan yang melanda, aku editlah gambar.

Memang kalau edit gambar berjam-jam lamanya. Sejak kemunculan Instagram, apps yang aku suka edit cumalah satu, iaitu Vscocam. Apps inilah yang aku guna sejak berzaman untuk Instagram aku tu. Edit punya edit, kat bawah inilah hasilnya. Oh ya, gambar photoshoot ini semua berlangsung bulan lepas. Tujuan untuk group aku. Ye la ada gambar ala-ala korporat ini senang. Kalau ada apa-apa yang melibatkan gambar formal, hah nindia dah ada.

Makanya, selamat menghayati gambar-gambar gua di bawah. (Keh keh keh bajet ada orang kisah).
















Ada perasan sesuatu dengan gambar-gambar aku di atas? Apa tak perasan? Okey okey takpa, tak ada masalah. Aku pernah upload di Instagram, orang tanya,

"Eh Hami awat muka tak senyum?"

"Hehe saja ja. Depa nak tema muka serius. Tu semua muka tak senyum. Eh ada satu je gambar senyum. Cukuplah!"

Okey tu je nak kongsi. Sehingga bertemu lagi di lain entri.

Jaga hati. Jaga diri.


Hami Asraff:

"Jangan kuburkan impian kerana sukarnya laluan. Jadikan kesukaran itu sumber kekuatan untuk kau terus berjalan ke hadapan."


7 comments:

wan nabilah said...

Mmg trbaikklah...ni kalo jd model..plakon..tobat meletoppppssss....xtaw la brapa qamai yg tidoq xlena..kcian depa..hahaahah..ciptaan Allah mmg indah :)

Muhammad Khairuddin Lim said...

Selamat maju jaya

Normala Saad said...

mmm..ada gaya koperatnya...

Lisa Nurulain said...

elok lagi kalau backgound tu putih .... sbb bju itam >.<

Husna Rahman said...

mmg koperat sungguh..ngee

NOraELL said...

infinity pon nak jugak..

@deq He said...

KAT MANA SHOOT TU?
BOLEH BG LOKASI?