Search Nama Sendiri Di Google

by - November 04, 2020




Ini adalah entri tidak bermanfaat di kala stress mengadap laptop. Lalu tangan gatal menggoogle nama sendiri. Kahkah ada juga orang cari ka? Atau sejenis syok sendiri? Okey itu sahaja entri tidak bermanfaat ini. Jumpa lagi di lain hari. Bajet ada orang nak baca, walhal ianya sendu sekali.




You May Also Like

15 Comments

  1. Mungkin ini juga menjadi terapi dan motivasi.

    ReplyDelete
  2. Takpe.. keep posting. Saya baca.
    Stay safe ..

    ReplyDelete
  3. buat come back ke hami? Lama blog menyepi.

    ReplyDelete
  4. release stress...sekali-sekala, post entry mcm ni pun ok..

    ReplyDelete
  5. wowww masih aktif sampai la ni nohhh eheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Masih tak aktif pun. Cuma PKPB ni terajin nak update entri tak bermanfaat. Haha.

      Delete
  6. Pernah juga google nama sendiri
    Memang ada.

    ReplyDelete
  7. Yang google nama + kahwin tu mesti para EX yang x boleh move on kan..wkwkwkwkw

    ReplyDelete
  8. Ok apa..kot jumpa orang yang sama nama dengan kita 😄

    ReplyDelete
  9. siap ada yang search siapa hami asraff, pemes la tu, sebab kalau saya, tak sesapa search pun haha

    ReplyDelete

Setiap komen anda akan diapprove dengan senyuman :)